Leuke site voor een gezellig interieur .

Leuke vensterbank manden gekocht, alles goed verlopen.

Vlotte afhandeling

Zeer mooi afgewerkt en van Zeer goede kwaliteit. Proficiat.

Prachtige mand.

Goed en snel geleverd. Vooral het bordje met een tekst er op maakt het uniek en leuk

Sneller levering , mooie kwaliteit.

Zeer snelle opvolging van de bestelling. Alles zeer mooi afgewerkt Lademandjes voor de badkamer, wc rolhouder, klein mandje wat zeer goed kan dienen voor prullenmand op de badkamer. Ook de plaatjes met tekst zijn super mooi. De dingen waren echt zeer goed verpakt voor de levering. Deze is ook zeer snel opgevolgd door Post nl Gewoon SUPER

Snel en netjes verpakt

Snelle verzending en bezorging. Goed en netjes verpakt. Mooie degelijke stevige fruitschaal. Erg blij mee

Heel snel en heel mooi

Ik had al 1 mandje met mijn zoontje zijn naam, en heb er nu 3 bijbesteld voor onze dochter,ik,mijn man. Ik wilde de mandjes gebruiken om op de trap te zetten zodat ze, als de mand vol zit met kleren voor in hun kast of speelgoed voor boven, ze dit zelf moeten meenemen naar boven en wegschikken. De mandjes zijn heel mooi en waren na een paar dagen al geleverd!

In 1 woord, TOP !!!

Super netjes en zeer goed verpakt. Was een plezier om de doos te openen! Ontzettend mooie kwaliteit. Als je iets in riet wil koop het dan maar daar, een echte aanrader !

Mand snel geleverd, mooie mand, en super met de naam van m'n dochter erop.

Mooie mand met mijn dochter haar naam voor op haar fiets, ze is helemaal trots!

Mooie mand

Superleuk mand Keurig ingepakt en geleverd

Mooie producten en snelle verzending

Een fruitmand als cadeau besteld en laten verzenden, keurig het briefje er bij gegaan wat ik gevraagd had. Én op tijd bezorgd. Vriendin blij, ik blij

Mooie mand en vlotte levering.

De levering ging snel en de opbergmand ziet er mooi uit. Gegeven als kraamkado voor mijn zoon en schoondochter met daarin een tiendagen-pakket.

Snelle levering en goede kwaliteit van het product

Snelle levering en goede kwaliteit van het product!

Schitterend

Prachtig afgewerkt product! Vlotte service Heel gemakkelijk om te bestellen overzichtelijk "Top" Vergeten bij de bestelling welke tekst. Enorm vriendelijke email om het alsnog aan te passen. S....uper tevreden de mandjes zijn de mooiste afwerking in de nieuwe badkamer DankJullieWel!

Goede snelle levering!!

Goede snelle levering! Mooi kwaliteit product.

Uitstejend

Super snelle levering, produkt voldoet zeker aan mijn verwachting

Netjes verpakt

Hele mooie manden. Blij mee

Alles oké

Letter van de naam was heel mooi

Heel mooi kinderfiets mandje, snelle levering

Heel tevreden, snelle levering, leuke dingens

Erg leuke en mooie mand voor in op het toilet

Kwaliteitsmanden

Enkele jaren geleden heb ik een aantal manden besteld bij deze firma. Die zijn nog steeds in topconditie. Nu heb ik een grote opbergmand besteld. Die werd binnen de week geleverd, goed ingepakt. Ze is precies zoals omschreven op de site en helemaal wat ik wenste. Stevig en mooi. Een betrouwbare firma!

Perfect , snelle levering

Ik heb in 2018 een opbergmand bij jullie gekocht voor ons zelf. Onze dochter Claudia heeft de mand altijd en nog steeds mooi gevonden. Daarom heb ik deze laatste opbergmand als cadeau gegeven voor de doop van haar zoontje. Ze was er dolgelukkig mee. PRACHTIG!!!!

Leuke manden

Super leuke manden. Goede prijs. Heb voor de tweede keer manden besteld.Alleen jammer dat er nu eentje scheef en krom is.

Goede website. Even twijfel over vooruitbetaling. Maar kwam goed na afsluiten site.