Pluspunten
Manden zien er mooi uit en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook deden ze hun uiterste best om bij een nabestelling dezelfde lettertype/grootte te leveren als de tekst op de daarvoor geleverde bordjes.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed verpakt, supersnel geleverd, mooie, goede kwaliteit
Pluspunten
Heel goed verpakt, eerst een laag plastic, dan karton en daarna nog een laag plastic
Pluspunten
Snel geleverd, geweldig mooie mand, superkleur en prachtig naambordje. TOP
Pluspunten
Echt super
Pluspunten
Goed verpakt
Pluspunten
Mooie mand, vlug geleverd
VerbeterpuntenIk had een andere spreuk gevraagd of degene die ik kreeg.
Pluspunten
Mooi product, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Manden gekocht ,was er zeer over tevreden. Alles zag er ook netjes uit.
Pluspunten
Vragen per email werden zeer snel en correct beantwoord.
Pluspunten
ontzettend goed verpakt om beschadigingen tegen te gaan snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntennog meer het assortiment uitbreiden :-)
Pluspunten
Snelle, top verpakte levering
Pluspunten
De vensterbankmanden zien er prachtig uit, ik ben er echt blij mee. Het was binnen twee dagen al binnen en ik vond het systeem ook duidelijk om te bestellen.
Pluspunten
Super snelle levering en goed verpakt bij verzenden
Pluspunten
Ik kwam via mijn zoektoch op het internet op jullie website terecht. De website is heel mooi 'ingericht', duidelijk onderverdelingen en zeker voor wie van landelijke spullen houdt meteen een eyecatcher. Je vindt er makkelijk terug wat je zoekt. Ik had al snel mijn eerste bestelling geplaats. Ik zocht twee speelgoedmanden voor mijn kindjes, en het was een meevaller dat deze zeer mooi in mijn interieur zouden passen! ;) Er was een vlotte communicatie, wat vertrouwen inboezemt. Enkele dagen later kwam mijn pakket, heel stevig ingepakt, aan. Ik was heel tevreden met deze manden. En kreeg veel positieve commentaar van vrienden/kennissen. Ik heb toen meteen jullie link naar de website doorgegeven. Toen wij onlangs, jammer genoeg veel te vroeg, ons derde kindje op de wereld zetten (ze is overleden), deed het me zo pijn om die 2 mooie speelgoedmanden te zien, maar er geen voor ons derde kindje te mogen zetten. Ik heb toen een mini-mandje besteld en kreeg deze opnieuw heel snel in huis. We bestelden ook een picknickmand, waarmee we intussen al gaan picknicken zijn. Het is oerdegelijk materiaal dat tegen een stootje kan. Deze gaat vast nog jaaaaaren mee! Ik ben iemand die zowel positief als negatief zegt waar het op staat. Maar over dit bedrijf kan ik enkel positief zijn, en het aan iedereen aanbevelen!
Verbeterpunten/ ;)
Pluspunten
Mooie kwaliteit manden, snelle levering en goede communicatie.
VerbeterpuntenManden zijn duur