Prima jammer dat je de producten daar niet kunt ophalen als je zo dichtbij woont

Prachtig

Heel degelijke en mooie manden .

Een super bedrijf.

Het hele plaatje klopt. Snelle service . Super snelle reactie op e-mails. En tot alles bereid om de klant tevreden te stellen.

Zeer mooie mand en snel in huis!

Erg blij met de mooie mand!

Super! Goede service

Goede zaak. Goed geholpen bij een vraag en snelle nette levering. Onze dochter heel blij met haar fietsmand

Komen gemaakte afspraken na, leveren van goede kwaliteit producten. Tevens hip&modern. Ik geef vaker de luiermanden als cadeau weg, hierop altijd positieve reacties ontvangen.

Snelle levering van een mooi product

Snelle levering van een mooi product

Prachtig

Snelle levering En precies gekregen wat ik verwacht had. Superleuke manden, die ik zelf met kunstbloemen heb gevuld. Ik ben er heel blij mee!

Snelle keurige levering. Ziet eruit als op de site.

Makkelijk te bestellen.

Snelle verzending & goede kwaliteit.

Top product en snelle levering!

Wat een mooi product en de afhandeling was perfect !

Sneller geleverd dan verwacht en prima producten

Prima producten, blij mee!

Mooi en uitstekende mand

Besteld via internet. Vlug geleverd en goed verpakt. Helemaal zoals op foto. Mooie mand

de mand is echt prachtig :)) heel erg blij mee

ik was op zoek naar een mandje waar ik mijn toiletpapier in kan doen. Bij Mand en Stijl geslaagd. Hij is van hele mooie kwaliteit en staat geweldig in mijn landelijke badkamer, super bedankt!

Mooie manden snelle en goede service

Ruime keuze. Goede omschrijving en afbeeldingen. Mooie kwaliteit. Heel tevreden.

Snelle levering.

Snelle levering - goede kwaliteit!

De mand zeer snel in huis. Stevig, mooi afgewerkt.

Mooie stevige mand

Ik vind de mand vrij zwaar terwijl ik er mee door huis loop om de was te vouwen en sorteren. Gewicht had niet misstaan bij de beschrijving

Mooie producten Snelle levering

Prachtige mand

Prachtige mand en snelle service

Mooie mand

Hele mooie mand en goed materiaal en snel geleverd

Prachtige stevige speelgoedmand

Een grote speelgoedmand van stevig riet met klepdeksel. Leuk detail is het bordje met “speelgoed” erop.

Mooie vensterbank manden

Mooie vensterbankmanden besteld. Snel geleverd en goed stevig verpakt.

Super mooi en goede kwaliteit!

Qualiteit en elegant

Het is niet de eerste keer dat ik manden bestel. Super kwaliteit/en mooi. Enkel jammer van de verzendkosten naar België. (12 eur).