Prachtige manden

We hebben 3 manden besteld omdat we deze echt nodig hadden; konden voorheen webshop Mand en Stijl niet. Op hoop van zegen, dachten we. Maar de service was super! Hele snelle levering en super mooie manden van hoge kwaliteit! Zullen zeker nog bestelling plaatsen indien we klaar zijn met verbouwen. Kortom: een echte aanrader!

Mooie manden, goede service en snelle levering.

De manden zijn mooi, volgens verwachting en de levering snel en goed.

Gedaan wat beloofd is: snelle levering.

Mooie producten

Mooie producten. Snel en netjes geleverd.

Mooi afgewerkt en uniek fietsmandje

We bestelden een gepersonaliseerd fietsmandje voor ons dochtertje (2jaar) haar kerstcadeau! Wat een mooi afgewerkt fietsmandje! Ze is er super blij mee en het mandje moet overal mee naartoe! Wij zijn ook heel tevreden over de snelle levering! Wij zullen hier zeker nog bestellen om iemand een origineel en uniek cadeau te geven.

Super snel geleverd ondanks de feestdagen.

Wasman

Mooie wasmand van goede kwaliteit!

Klantgericht en vlot

Prima 2e ervaring met Mand & Stijl bij het kopen van een kattenmandcover. Er vielen klantgerichte afspraken te maken over een extra naambordje voor een aankoop in het verleden. Alles werd vlot afgehandeld, in een drukke kerstperiode. Samengevat: persoonlijk, klantgericht en snel bezorgd.

Top product snel verzonden

Mooie mand besteld en deze kwam netjes verpakt en snel binnen. Mand zelf voelt als een mooie en goede kwaliteit en ziet er heel leuk uit met het haardhout bordje erop.

volgens afspraak

Snel inhuis

Mooie stijl, gezellig, qua kleur en vorm iets afwijkend van de site

Super snelle levering en de mand is van goede kwaliteit

Hele mooie mand, netjes ingepakt en een snelle levering.

Super tevreden!

De vensterbankmanden zijn van goede kwaliteit en heel mooi! Zeer tevreden van!

Super snelle levering en keurig verpakt

Top bedrijf

Snel en correct

Mandje van prachtige kwaliteit voor een goede prijs

Mooi mandje, netjes afgewerkt voor een goed prijs. Snel geleverd. Prima service!

Mooie open haard hout mand. Levering goed, mand mooi.

snel en correct geleverd

goed, artikel snel en correct geleverd

Even mooi in 't echt

Prachtige, kwalitatief afgewerkte haardmanden met deksel. Ze zijn even mooi in 't echt als getoond op de website.

Zeer overzichtelijke site en vlug kunnen bestellen. Een paar dagen later bestelling al in mijn bezit. Super mooie hout mand.

Overzichtelijke websites, snel afgeleverd ondanks de feestdagendrukte

Mooi materiaal en correcte levering.

Materiaal is stevig en mooi.

Snelle levering ,hele mooie mand Toppie

Supergoede service en topkwaliteit! Echt een aanrader

Top mand

Mooie grote mand . Levering snel en goed verpakt