Netjes afgewerkt produkt, zeer degelijk verpakt, snelle levering.

Goed verpakt, mooie kwaliteit mand

Ik ben helemaal tevreden.

Fijne service and mooie manden van goede kwaliteit

Ik heb onlangs een aantal manden besteld voor de badkamer en toilet. De manden werden keurig op tijd en goed ingepakt geleverd. Ze staan mooi en zijn van een zware kwaliteit.

Gewoon goed

Snelle reactie, overzichtelijke site en vlug geleverd. Top!

Blij met mijn mand

Mooie grote mand besteld om schoenen netjes in op te ruimen. Mooie degelijke mand met een leuke tekst erop.

Mooie mandjes & snelle levering

Hele mooie mandjes van goede kwaliteit.wij hadden deze gepersonaliseerd met eigen naam op en dan nog waren ze op 3 werkdagen geleverd.

Zeer mooie manden en veel meer

Kwaliteit en snelle levering

Fijne en prettige communicatie

Het is een erg fijn bedrijf en een prima verwerking van de bestelling.

Snel bezorgd en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt, manden zijn mooi.

Goede en snelle levering nadat mijn artikel op voorraad was.

Ik heb een kattenbakcover gekocht. Heeft even geduurd voordat het gewenste model weer op voorraad was, maar Mand & Stijl hield mij hiervan op de hoogte. Hij staat heel netjes in mijn woonkamer en past qua kleur en stijl prima bij de rest van de meubels.

Mooie manden

Mooie manden

Correcte levering, goed product voor redelijke prijs

We zijn tevreden over het fietsmandje .

Mijn eerste mand bestelt maar deze was te klein. Via de site makkelijk kunnen vinden hoe ik deze retour kon sturen. Meteen een nieuwe bestelt en deze werd snel geleverd

Super snelle levering

Wij hebben onze bestelling snel ontvangen en zijn er heel erg blij mee.

Mooi

Een gepersonaliseerde mandje gekocht voor mijn dochter van 2. Ziet er heel schattig uit. Week later nog een besteld voor mijn nichtje.

Geleverd volgens afspraak

Houtmand besteld. Deze werd op afgesproken dag geleverd en voldeed volledig aan onze verwachtingen.

Fijn en een goede service

Tevreden

Goede en snelle service

Snelle levering ik had al een mand met een naam erop deze is net als de vorige keurig afgeleverd dus heel tevreden

Hele mooie kwaliteit manden

Al meerdere keren manden besteld. Eerder al fietsmanden besteld en nu een haardhout mand. Alles van een zeer goede kwaliteit. Pakket wordt netjes verpakt en bezorging mooi op tijd.

Goed geregeld

Super leuk mandje

Mandje besteld voor de fiets van mijn dochter, staat echt super leuk! Leuk ook met haar naam erop. En hij was ook gelukkig snel in huis.

Snelle nette service

Voor de 2de keer bestelling geplaatst beide keren snel en netjes geleverd!!

Goed verpakt. Geleverd binnen een week. Mooie producten.

Mooi van afwerking

Onze Flor is er heel blij mee , want nu gaat hij er meer in de mand liggen tegenover zijn vroegere mand. Daar concludeer ik uit dat onze Flor er graag in ligt. Bedankt

Snelle levering en een goede kwaliteit

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van t mandje. Het bordje voorzien van de naam is mooi en maakt t speciaal. Onze dochter is er blij mee!