Goed product, goed verpakt en keurig op tijd geleverd.

Geweldig!

Wat een leuke mand en echt supersnel, binnen 24 uur bezorgd! Toppers!

Geweldig!

Super leuke eet en drinkbak voor onze nieuwe pup , met haar naam erop. Krijg zoveel leuke reakties . Levering snakken ook heel snel. Dank je wel

Stevige en mooie kwaliteit manden

Regelmatig de speelgoed mand gekocht als cadeau, ook mijn eigen kinderen hebben deze speelgoedmand. De Manden zien er altijd mooi uit en zijn erg stevig

Supersnelle levering

29 augustus bestelling geplaatst voor een fietsmand met naam en op 31 augustus de bestelling al ontvangen

Super mooie mand, precies wat ik verwacht had

Hele mooie mand. Helemaal wat ik verwacht had. Goede prijs kwaliteit verhouding

Prachtige wasmand

Hele mooie wasmand. Prachtig afgewerkt. Supersnel gezorgd en uitstekend ingepakt. Heel blij mee

Leuke mand, staat goed in de badkamer

Ik ben blij met mijn badkamermand met opschrift. Hij staat ontzettend leuk in de verbouwde badkamer, met hamamhanddoeken erin. Ziet eruit of het degelijke kwaliteit is.

Goed. En snel thuis bezorgd..

Leuke site..

Snelle service en super leuke manden!

Zo’n leuk mandje voorzien van hun naam. Erg leuk voor op de fiets van onze tweeling. En heel snel geholpen!

prima geregeld

Mandje gekocht bij Mand en stijl. goede service. mijn kleindochter was er blij mee.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

De bezorging was erg snel en ik ben heel erg blij met de mand. Goede kwaliteit en leuke uitstraling!

Prachtig!

Zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit. Elk cent meer dan waard. Heel blij mee!

Prachtige mand

Prachtige lectuur mand, snel geleverd. Mooie kleur riet en stevig, het geld zeker waard!

Goede kwaliteit, prima afhandeling en erg mooi

Het fietsmandje voldoet aan alle verwachtingen en het naambordje is prachtig

Lize is heel trots op haar mand.

Inmiddels mijn tweede mand besteld en geleverd gekregen. Topproduct, snelle service en keurige levering!

top

mooie manden, snelle nette levering!

TOP

Snelle service Mooi materiaal

Goede service, snelle levertijd.

Vorige week hebben we een mandje besteld voor ons zoontje. Op de website stond een tijdsindicatie van een aantal werkdagen, echter twee dagen later hebben we de mand al ontvangen! De mand was erg mooi, ook het naambordje was netjes afgewerkt. Hierop heb ik een persoonlijk berichtje gedaan naar mand en stijl om te bedanken en kreeg daarop een vriendelijk berichtje terug. Onze zoon fietst heel trots rond met zijn mand. Mochten wij voor de andere kinderen een mand nodig hebben, dan kiezen wij weer voor mand en stijl!

Supermooi en snel geleverd

Heel blij met mijn fietsmand met deksel! Nergens meer in deze maat te krijgen en bij Mand en Stijl wel! Ook met een bordje voorop waar de naam van mijn bedrijf op staat. (daar ook vooraf mail over gehad hoe ze het zouden maken.)

Snelle mooie levering

De tweede dag geleverd. Zorgvuldig verpakt. Prachtige kwaliteit product

Mooie en sterke kwaliteit

Ik wist al door andere mandjes(badkamer en toiletten) dat het mooi en sterk was.Zocht al een tijd naar iets om tijdschriften en kranten netjes op te bergen. Toen kwam ik weer op Mand in Srijl.

Prima, nette snelle levering

Prima product, keurig verpakt, snelle levering. Hiervoor onze hartelijke dank. Mvgr. Piet en Rikie