Prima bedrijf

Zeer tevreden. Alles keurig verpakt. Mooi op tijd. Prima .

Duidelijke en makkelijke website. Na de betaling mand snel ontvangen, ziet er erg mooi uit! Wat het nog makkelijker zou maken is betaling via een betaal link ipv een handmatige overschrijving.

Mijn bestelling werd snel geleverd

Prima geregeld, mooi product.

Prachtig goed product

Dit is de tweede poppenwagen die ik bestel. Is een erg goed en stevig product. Extra mooi omdat er een naamplaatje opgemaakt is.

Vensterbank manden

Snelle levering en zeer mooi afgewerkte manden

Mooi product. Snelle levering

mooi product volgens afspraak geleverd.

Mijn oude vertrouwde mand voor een mooi prijsje aan huis bezorgd!

Ik heb al jaren een mand voor de boodschappen. Die was op. Dus via Mand en Stijl dezelfde weer terug gekocht. Ik kan er weer jaren tegenaan!. Mooie kwaliteit voor een goede prijs!

Top !

Eerder een mand besteld voor m'n fiets maar helaas is deze onlangs gestolen:-( Nu een nieuwe fiets dus ook een nieuwe mand bij jullie weer besteld omdat het de vorige keer ook super is gegaan en de mand van hele goede kwaliteit is en met het bordje de boodschappen heel origineel ! Bedankt !

Positief

Goedemorgen, Ik had verwacht plastic ook in de 2 manden alleen in de ronde zat plastic. Zijn prachtig Zal zeker reclame maken voor jullie. Een fijne dag en week verder. Bedankt.

alles goed

prima!!! Snelle levering.

Prima geregeld

Snelle levering en prima product. Ziet er leuk uit

Zulke leuke spullen heb nu voor de 4e keer iets gekocht goede kwaliteit

snel en efficient

goede prijs-kwaliteitsverhouding * snel en efficient geleverd

Product voldoet precies aan de verwachting en een snelle levering

Goed en correct

Degelijk kwaliteit met professioneel en correcte service

Mooi materiaal

Prachtige manden en goed ingepakt, top!

HET WAS ZOALS IK VERWACHT HAD . MOOI EN GOEDE KWALITEIT

GOED

Goede service en snelle levering

fantastisch mooi, zeer tevreden

mooi afgewerkte mand met tekst in sierletters erop ontvangen! deze kan ik perfect gebruiken , waarvoor ik hem in gedachten had

Snelle levering en goede kwaliteit manden. Ik had vlak na elkaar twee bestellingen gedaan en gevraagd of dat dat in één bestelling geplaatst kon worden. Dat is netjes geregeld. Hopelijk krijg ik dan mijn verzendkosten van €6,49 ook nog terug van de tweede bestelling.

Goede kwaliteit en snelle service

Het is goede kwaliteit, je krijgt wat je ziet op de plaatjes. Het enige nadeel is dat we per ongeluk de verkeerde maat hadden besteld. En de verzendkosten voor retourneren zijn de helft van de prijs van het mandje. Dus dat is echt wel zonde. Verder was het artikel er super snel, goed ingepakt, fijne communicatie daarover.

Waardeloos

Mijn ervaring waardeloos de website werkt niet en als je contact aan klikt krijg je niks dus je kunt deze mensen niet kontakteren dus helaas Geen bestelling waardeloos

Helemaal top!

Een mandje besteld voor onze dochter voorzien van naam. Precies naar wens. Levering was snel en volgens afspraak