Prachtige item’s

Al diverse maanden gekocht ! Waar op we altijd hele leuke reacties op krijgen ! Deze keer hoge wc-rol houder helaas iets te hoog ! De terug gestuurd zonder enig probleem alleen de terug zending van 7.25 zelf moeten betalen ! Maar verder een top bedrijf !!!

Top !!

Snel en een mooie mand in een goede verpakking, bedankt !!

Keurige afwikkeling, goed verpakt, duidelijke website

Ik vond er wat tijd zitten tussen de orderbevestiging en de orderafwikkeling qua berichtgeving (4 dagen).

Heel goed en snel

Snelle levering en zeer tevreden over kwaliteit en hoe het eruit ziet.

Snel en goed geleverd

Product voldoet volledig aan de verwachting. Is ook snel geleverd

Gewoon goed. Geen klachten

Netjes verpakt. Kwam snel aan. Geen klachten

Perfecte afhandeling van onze bestelling

Levering van onze bestelling is goed afgehandeld zoals het hoort.

Super. Snelle verzending + goede kwaliteit

Super. Zeer stevige manden. Al vaker het mandje met deksel besteld voor een kinderfiets.

Bijna goed

Mandje is prima. Jammer dat bij sierlijke tekst de letter L meer een Z lijkt

Snel bezorgd, zorgvuldig ingepakt.

De houtmand was keurig verpakt snel geleverd na de email aankondiging. Het enige minpunt is de betaling. Na t aanklikken van iDEAL ontving ik een factuur met daarop het banknummer. Overmaken moet dus handmatig.

Heel erg tevreden.

Precies zoals we het in gedachte hadden en netjes ingepakt.

Goede service!

Snelle levering en goede communicatie! Top!

prima service

snelle levering en goede kwaliteit

Prima assortiment

Ruime keuze, prima kwaliteit, snelle bezorging en goed op de hoogte gehouden van bestel-/leveringsproces. Houdt alleen rekening met het feit dat opgegeven maten buitenmaten zijn. Gezien de dikke kwaliteit van het riet zijn de binnenmaten dus een stukje kleiner.

Prachtige kinderfietsmand

Ik ben echt super positief over de kwaliteit van het mandje. Zier er stevig uit met de naam van onze kleindochter erop, klasse! Ook het contact met Mand&Stijl aangenaam. Dank je wel!

Goed en snel

Van jullie kant uit perfecto maar de 2 de zending was ik de hele dag thuis, maar de bezorger heeft het pakket direkt naar het afhaal adres gebracht en geen briefje in de brievenbus gedaan dat ik het daar af kon halen alleen via de mail bericht gehad dat ik het daar af kon halen. Is geen probleem maar standaard melding, we hebben U niet thuis getroffen etc.

Alles goed ontvangen en super mooie artikelen!

Zeer mooie poezenmand.

Duidelijke website. Zeer mooie producten.

Zeer mooie mand.

Snelle levering. Kwalitatief een hele mooie mand.

Prima. Snel geleverd en goed verpakt.

Goed.

Vlotte bezorging en mooi artikel

Ruime keuze en vlotte levering

Leuk en uitgebreid assortiment, en de volgende dag al thuis bezorgd.

Top product. Prachtige kleur ook.

Vlotte levering. Op maandag besteld en op woensdag reeds geleverd.

Perfekt

Alles is perfect volgens planning verlopen

Snelle en nette communicatie! Mooie producten en snel geleverd!

Communicatie vooraf was erg snel en netjes! Bestelling heel snel in huis en zag er super uit!