Heel goed.

Dit was de tweede maal dat ik hier een fietsmandje besteld heb. Deze keer had ik per ongeluk een te groot mandje besteld en had hier direct een mail voor gestuurd. Ze hebben onmiddellijk mijn bestelling geannuleerd en mijn geld terug gestort. Daarna een nieuwe bestelling geplaats voor een mandje met de juiste afmetingen en dit werd vlot geleverd. Ook de kwaliteit van het mandje voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Blij met het leuke mandje voor het eerste fietsje van onze kleindochter

Snel verzonden, goed verpakt.

Precies zoals besteld

Mooie stevige manden, vlot geleverd.

Prachtige rieten wasmanden.

Mooi dessin en heel goed verpakt.

Snelle levering maar helaas het item retour .

Goede ervaring, snelle levering maar helaas het item retour gestuurd. Had de mand voor de vensterbank willen hebben maar vond het riet te grof. Vind de mand meer voor buiten maar daar vind ik hem te duur voor.

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

Overzichtelijke website, ruime keuze en goede dienstverlening

Een fietsmand besteld, snelle levering en het zag er super goed uit. Ik ga zeker de volgende keer weer bestellen.

Snel en duidelijk!

Alles in orde zoals omschreven, snelle verzending, alleen jammer dat de verzending bijna evenveel kostte als het mandje… Maar wel heel tevreden;)

Soper leuke winkel met mooie spullen!

Blij met de fietsmand van mijn dochtertje..

Super !

Toiletmand besteld, onmiddellijk geleverd (sneller kan bijna niet), mooi product, compleet zoals beschrijving en foto, het houten bordje met sierlijke tekst maakt het geheel af en uniek. Een aanrader, zeker voor herhaling vatbaar.

Snel geleverd goede kwaliteit

Zeer aanbevolen

prima geleverd!

gemakkelijk zoeken, snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering Mooie manden

goede en snelle levering.

ik was zeer tevreden met mijn bestelling.

Hele mooie producten!

Ik heb ondertussen al een aantal mooie producten van Mand en Stijl in huis staan en het is echt een aanwinst voor het interieur!

Prima, op tijd geleverd

Positief

Ik had een poppenwagen besteld. In eerste instantie vond ik m vrij prijzig maar het is een prachtige wagen! Levering was ook snel. Complimenten.

Super leuke mand

Super leuke mand. Goede kwaliteit. Goede service

Snel geleverd en mooie kwaliteit

De keuze op de website is uitgebreid en en snel gemaakt. De levering was snel en de kwaliteit ziet er mooi uit. De openhaard blokken passen er ruim in.

Je krijgt wat je verwacht

Mooi stevige mand

Ik hoorde via een vriendin over deze site ik was op zoek naar een leuke mooi mand waar ik me wollentjes in kon doen en die ook gewoon vol in het zicht kon staan :) nou deze is gewoon een plaatje zo blij met deze mand

Snelle levertijd

Super mooie manden!

Goede kwaliteit, veel keuze en snelle levering!