Kwaliteit !

Reeds verschillende manden gekocht. De laatste als kraamvadeau. Allemaal even stevig en mooi. Ook heel correct ingepakt bij levering. Love it !!!

TOP

Mooie keuze uit manden. Voor de tweede keer een bestelling gedaan en was weer zo mooi. Ook de plaatjes met de tekst. Goede opvolging. Zeer snelle levering. Zeer goede prijs. Gewoon proberen zou ik zeggen. Top bedrijf (voor mij althans) Carine.

mooi

mooi

zeer goed

Alles mooi verpakt op tijd en zeer mooi afgegewerkt .....doe zo verder !!

Mooi kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering !!

Zat goed en netjes ingepakt. Zijn er erg blij mee. Past goed in ons interieur

Prachtige fietsmand voor mijn dochter besteld. Sterk materiaal, mooi naambordje, stevig verpakt en snel geleverd. Ze is er super blij mee!

Snel en correct afgeleverd.

We zijn blij met de wasmand.

Goede informatie snelle bezorging

Zeer tevreden over het product en snelle en correcte afhandeling

Mooi mandje voor kinderfiets

super

duidelijk vriendelijk en snel. En zeer mooie producten! Top !

enig mooi , prima kwaliteit , faire prijs , vlotte levering

Voor liefhebbers met smaak en oog voor kwaliteit is dit een aanrader. Wij kochten een 'brandhoutmand' inclusief een extra warm herfstgevoel. Uniek is het naamplaatje met eigen tekst naar keuze. Laat de gezelligheid van het weekend maar komen , lekker houtvuurtje, glaasje heerlijke rode wijn en een streepje klassieke muziek.

Superleuk!

Heel leuk gepersonaliseerd mandje voor op de fiets en al na 2 dagen binnen!

Snel en goed verpakt geleverd

De geleverde mand voldoet perfect aan mijn wensen. Zijn geld meer dan waard, ben tevreden.

Prima product voldoet aan de beschrijving op de site, goed verpakt en correct verzonden via postnl

Prachtig Fietsmandje

Heel mooie fietsmand voor de fiets van mij dochter. Precies goed voor een 26’ inch fiets. Naam en lederen handvat maken het helemaal af.

Mooie producten, goede service

De producten zijn erg mooi Snelle verzending Goede service

Superleuke spulletjes

2 manden met naam laten bedrukken, ziet er heel leuk uit!

Van bestelling tot levering vlekkeloos verlopen

Heel aangename ervaring. De communicatie rond bestelling en levering. TOP.

Goed en snel.

Goed en snel.

Leuke mand voor een goede prijs

De mand zag er uit zoals beschreven, goede prijs en snelle levering. Leuk dat er een naam opgezet kon worden. Mijn kleindochter was er heel blij mee.

Erg tevreden

Snelle levering, mooi product voor goede prijs. Duidelijke communicatie dus in het geheel heel tevreden

Fantastisch!!

Prachtige en stevige manden, snelle levering, staat prachtig in huis!!