Afspraken nakomen, uitstekende dienstverlening

Ook al was de houtmand niet voorradig en de horizon van levering verder naar voren lag heb ik het frequente contact per e-mail als zeer prettig ervaren. Prima verpakte levering, mooi kwalitatief sterk product. Prima dienstverlening van Mand & Stijl!

Het is een geweldige speelgoedmand, uitstekende kwaliteit

Superblij met mijn mooie speelgoedmand

fijne webshop

Bestellen en de dag erop al binnen. Goed product.

Prachtige kwaliteit manden

We zochten stevige lademanden om in een zelfgemaakt peuterbed te plaatsen. En dat is prima gelukt! Waarvoor dank!

Prima!!

Mooi en sterk en super snelle levering

Zeer mooie stevige mand! Snelle verzending!

Erg tevreden

Snel bezorgd, hele kindermand besteld met naam bordje. Zag er allemaal hartstikke netjes uit! Heel blij mee. En zal mijn nichtje er ook heel blij mee maken.

Uitstekend verpakt en verzorgd

Gewoon goed en duidelijk

Nette zaak

zeer tevreden

goede kwaliteit prima verzonden eigenlijk perfect!!!!

prima verlopen

retour en alsnog het inleveren van de cadeaubon is naar tevredenheid gegaan: bedankt!

goede en snelle levering

de grote mand werd zeer snel geleverd en was goed verpakt. Ben ook zeer tevreden met het eind resultaat in mijn huis

Zeer tevreden over alles

De mandjes zijn super mooi, heel goed ingepakt en een snelle service. Zeer tevreden dus! Ik ga er nog bestellen.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden met het product en eindresultaat. Ik zou zeggen, vooral op deze manier doorgaan.

Als prima, snelle levering en produkt v goede kwaliteit

In duitsland gezocht, in nederland gevonden….

Telkens weer een feestje als de bestelling voor de deur staat

Hele mooie mand

Hele mooie mand voor mijn dochter . Super blij mee. Snelle levering.

Mooi, snel geleverd, goede prijs…

Blij met mooie mand voor speelgoed.

Mooie manden, snel geleverd.

Mooie, stevige manden.

Uitstekend, super goed. En mooi

Uitstekend, super goed. En mooi

Mooie hart mand snel geleverd,al zou het wel handig zijn dat de levertijd op de site aangeven word,nu moet je maar gissen wanneer het geleverd word. Maar dik tevreden met het product :-)

Wij zijn zeer tevreden over de mand, stevige mand gemaakt van prachtige takken. Ze hebben hem ook snel geleverd. Erg blij mee.

zeer goede service

zeer vlotte service