Super goed

Hele goede service De producten zijn super kwaliteit

heel mooi

Ben heel blij met mijn opbergmand, ik wil er meer......................mooi uitstraling perefect

Tevreden klant!

Helemaal goed

Het fietsmandje is van goede kwaliteit en ook goed in elkaar gezet.levering op tijd .en de prijs viel ook mee .zeer tevreden .

Bij twijfel tekst / bestelling wordt mail gestuurd for bedrijf zodat verkeerde bestelling wordt voorkomen.

Echt een aanrader!

Super makkelijk om te bestellen en hele snelle verzending! Ze hebben zoveel leuke spullen en voor hele schappelijke prijzen dus ik bestel hier zeker vaker! Onze dochter is helemaal happy met haar nieuwe fietsmand met haar naam erop.

Snelle levering, mooi produkt

Rieten dubbele wasmand staat sfeervol in de badkamer

Aanrader

Ruime keus, goede communicatie, snelle levering. Netjes geleverd en mooie kwaliteit !!

Snelle levering en super mooie kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt. De kwaliteit is super.

top service

snelle en goed verpakte levering, heel mooie mand

Prima product

Vlotte levering. Ruime keuze. Mooie kwaliteit.

Super en service,mooie manden!

Duidelijke website,zeer snelle service, en de manden zijn zo mooi als op de website!Een aanrader... Supersnelle verzending naar België!

het enige wat ik wel wil meegeven zijn de verzendkosten, wij hebben al een aantal dingen besteld en krijgen geen korting op onze aankoop noch op de verzending

Mooi product en goede klantenservice

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. De fietsmand was in april niet op voorraad maar ik ben keurig op de hoogte gehouden toen deze weer binnen was. Mooie mand van goede kwaliteit en het naambordje is heel mooi gemaakt en gemonteerd. Wij zijn er erg blij mee.

Mooi mand, fijn prijsje en snelle levering

Voor mijn jongste dochter dezelfde mand besteld als 2 jaar geleden voor de oudste. Mand bevalt heel goed. Blijft heel mooi. Naam staat er nog altijd goed op. En dat voor zo’n prijs!

Mooi product en snel geleverd

Mooie mand voor mooie prijs

Snelle en betrouwbare levering

Product goed verpakt

We hebben al veel spullen van Mand & Stijl in huis. Heel degelijk, sterke spullen en heel stijlvol. Alles is supergoed verpakt en snel in huis! Straks als ons dochtertje jarig is, hopen we weer voor een poppenwagentje te kijken!

Mooie kwaliteit spullen, 2 wasmanden gekocht en een dubbele eet/drinkbak voor de hond. Wordt vrij snel geleverd, goed verpakt.

Op de site bleek de lectuurmand uitverkocht. Dus ik heb een mailtje gestuurd met de vraag wanneer de mand wel leverbaar was. Kreeg gelijk antwoord, de manden waren wel binnen gekomen maar waren vergeten ze op de site te zetten. Vrijdagmorgen besteld en zaterdagmorgen in huis. Prima service dus.

Slecht

Was hun fout naam niet goed geschrijven en heb ik geen retourkosten vergoed ben ik niet blij mee en kom ik niet meer terug

Snelle reacties bij vragen en snelle levering. Helaas was de door mijn bestelde kattenbakcover te groot maar dat was mijn eigen fout.

Alles keurig

Mooi snel geleverd. Goed verpakt.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Vlot en zonder problemen geregeld.

Ik kreeg een mail dat mijn gewenste product weer leverbaar was. Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen, vlot bezorgd.