Snel, leuk uniek product, netjes geleverd

Goede website Vlotte afhandeling Mooi product

Super leuk

Erg leuke website met hele leuke manden in zoveel uitvoeringen, wat het zo leuk maakt is de persoonlijke tekst op de bordjes. Het maakt je interieur gezelliger

Prima geregeld!

Vlotte aflevering met track en trace. Mooie spullen!

prima service

Klantendienst nam eerst contact via email voor verzending omdat tekst op label mogelijk niet correct was, top !

Mooie producten en snelle levering

Topservice, topproduct

De prachtige mand bleek te klein voor onze hond. Ondanks dat daar een naambordje op zat konden we m gewoon terugsturen en kregen we diezelfde week nog een grotere mand!

Goede service, snelle afhandeling en prima verzorgd.

Uitstekende service

Van bestelling tot aan levering, snel en vakkundig geleverd..

Snel en goed

Ze hebben het snel opgestuurd, de dag daarna

Netjes geleverd, ben zeer tevreden.

Netjes geleverd, ben zeer tevreden.

Zeer correcte en snelle levering

De manden zijn heel mooi, de afwerking is top !!!

Tevreden!

Fietsmand met naam besteld. Veel keuze, snelle levering, goed verpakt en mooie mand. Niks op aan te merken!

Ik had zelf foutjes gemaakt met de bestelling, maar werd netjes opgelost

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle heldere service

Product als omschreven Direct reactie na plaatsing order Word geïnformeerd over verloop proces Ontvang track&trace

Top!!

Keurig geregeld

Top ervaring

Snelle levering en erg leuk mandje voor op de fiets van ons dochtertje.

Goede kwaliteit en vlotte levering

Rotan wasmanden met gepersonaliseerde labels van goede kwaliteit. Vlotte levering. Uitstekend verpakt zodat de manden zonder beschadigingen zijn gearriveerd.

Mooie bloemenmand met hengsel

Supersnelle levering en goed verpakt. Bloemenmand met hengsel (43x34x55) gekocht. Prachtige mand waar veel in kan. Blij mee!

goed kwaliteits product

Fantastische snelle afhandeling voor een mooie mand met naam voor mijn kleindochter

geweldig

net als op de afbeelding,netjes verpakt en snelle levering, TOP!

Mooie, stevige mand.

Snelle levering.

Leuk mandje!

Leuk mandje, snel geleverd.