Heel professioneel

Snelle levering, goede kwaliteit en aardige service

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit

Snel en uitstekend afgeleverd

titel zegt genoeg

Super snel! En een hele leuke mand.

Binnen 1 dag een super leuk gepersonaliseerde mand ontvangen.

Goede service Mooie kwaliteit

Snelle levering, voordelige keuze en een goede kwaliteit.

Ik ben heel tevreden: een mooi product, met naam erop. Snelle levering en fijn geprijsd.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Niet goedkoop, maar wel goede kwaliteit en leuk dat je het lettertype kan kiezen voor de labels. Ik heb 2 grote wasmande.

Snel en mooi

Heel erg fijne webshop

Duidelijke site. Mooi materiaal, goede en correcte levering. Leuk dat je eigen tekst aan kunt leveren

Geweldige service

Super service! We hadden contact opgenomen of de bestelling met spoed gemaakt en verzonden kon worden voor vrienden die wat last-minute een cadeau hadden besteld. De bestelling werd dezelfde dag nog gemaakt en verzonden. Heel aardig!

Helemaal top!

Mooie website, snelle service, goed verpakt

Snelle levering en helemaal zoals verwacht.

Prima service!

Goede en snelle afwikkeling van de bezorging en retour.

Mooie mand ,prijs kwaliteit echt goed Esch

Snelle en correcte levering

Super poppenwagentje

Snel en netjes bezorgd!! Heel mooi rieten poppenwagentje.

Ik ben zeer tevreden. Snel geleverd.

Al 2x besteld, allebei de keren snel geleverd.

Heel erg mooi de kat slaap er heerlijk in.

Erg leuk

Alles naar wens

Groot dienblad besteld. Het was in een paar dagen al thuis bezorgt. Ziet er mooi uit en ben er erg blij mee. Leuk bordje er aan met tekst die je zelf kan opgeven. In een woord een 10 !!

Super mooie en degelijke materialen!

Heb een speelgoedmand, krans, twee kinderstoeltjes en vensterbank mandje besteld. Allemaal heel netjes afgewerkt. Op de stoeltjes zitten hele stevige kussens! Service was ook erg goed! Snel reactie en vriendelijk in contact! Echt een aanrader om hier te kopen!

Prima webshop, 'smiddags besteld volgende dag in huis!

Ik ben tevreden

Prachtig

Prachtige vensterbankmanden erg blij mee waren keurig verpakt ,en snel geleverd

Fijne site duidelijk snelle levering keurig verpakt. Superblij mee.

Snelle levering, mooie, stevige mand.

Mooi mandje, heel snel geleverd!

Zo leuk passend klein mandje op de kinderfiets. Veel mooier dan die plastick mandjes Klein minpuntje. De verzendkosten zijn best aardig. Jammer dat je het niet kan ophalen.