Zo leuk passend klein mandje op de kinderfiets. Veel mooier dan die plastick mandjes Klein minpuntje. De verzendkosten zijn best aardig. Jammer dat je het niet kan ophalen.

Mooi en snel geleverd!

De tipi mand is erg mooi! Tekst op het bordje ook, mooi lettertype. Zeer goed verpakt!

Kattenbak ombouw

Mand voor over de kattenbak besteld. Ziet er goed uit en is stevig gemaakt, naambordje erop is ook mooi gemaakt.

Klantvriendelijk, snelle reactie. Fijn om shoppen bij u. Prachtige manden...

Aanbevelingen heb ik reeds gedaan..

Fijne service

Goed geregeld; bestelling op tijd en zorgvuldig verpakt. Precies ontvangen wat besteld was en mooie stevige kwaliteit.

Een aanrader !!

Mooie site, duidelijk, overzichtelijk. Netjes op tijd geleverd, goede verzending. Mooie mand. Zeer tevreden, voor herhaling vatbaar..

Het mandje met de naam erop van onze kleindochter is zó schattig!

We hadden voor het fietsje van onze kleindochter een mandje besteld met haar naam erop. Ze heeft een lange naam dus ik verwachtte dat het niet zou gaan. Maar het is wel gelukt! Zo leuk!

Mooie mandjes

Goed en snel geleverd. Ook het materiaal is van mooie kwaliteit. Prima aanrader.

Snelle levering, uitstekend product.

Mand en stijl, is een hele mooie website.. Bestelinigen worden netjes en correct geleverd.

Top.

Snel geleverd. Netjes en goed verpakt. Product zag er ook zo uit als op de site. Goede kwaliteit.

Super goed

Snelle levering, goed materiaal. Dus alles naar wens!

Prachtige manden en goede services

Nog mooier als op de foto op de website, goede kwaliteit!

Mooie vensterbankmanden, snelle levering

Snel

Snel

Wat een mooie speelgoedmand!

Groot, mooi afgewerkt. Goede en snelle levering.

Mooie mand en super snel geleverd

Dag na bestelling al in huis en dat met de juiste naam erop

Niks mis mee

Ik was vergeten de stijl van het lettertype aan te geven. Kreeg een keurig mailtje (was helaas in de spam) van Mand en Stijl met de vraag welke het moest worden en rap erna had ik mijn mand in huis. Keurig verpakt.

Uitstekende levering en kwaliteit

Nadat ik de order heb geplaatst, is de bestelling vlot afgehandeld. De communicatie verliep soepel en ik werd van elke stap op de hoogte gehouden. Zo wist ik precies waar ik aan toe was. De bestelling was netjes en zorgvuldig verpakt. De manden zijn helemaal naar wens.

Geweldige producten, goede service, goed contact.

Geweldige mooie spullen

Mooie manden besteld, de volgende dag al in huis en terugsturen was ook zo geregeld. Mooie artikelen en niet duur. Ben er ontzettend blij mee

Mooi artikel netjes verpakt en duidelijk wanneer het werd geleverd

Vlotte levering, jammer van de grote verzendkosten naar België.

Mooie manden

Top!!!!

gewoon goed

mooie spullen sterk riet niet van die action kwaliteit fijn op tijd in huis prima niks meer aan doen groet Monique