Een snelle levering en de mand ziet er super mooi uit! Blij mee!

Mand besteld met naam voor onze kleindochter, ziet er heel mooi uit en en een super snelle levering

Snel en vakkundig geleverd

Als omschreven op de site, snel en vakkundig verpakt afgeleverd.

Zoals beschreven en goede service

Prachtige artikelen,hebben al veel verschillende manden besteld,super tevreden en al aan verschillende personen doorgegeven

De mand is erg mooi, en stevig

Mooie mand als je de toiletrollen wilt opbergen. Staat mooi in onze nieuwe badkamer.

Mooie producten, en ruime keuze

Mooi product Ruime keuze Snelle levering Wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling

Heel mooie mand

De mand is echt prachtig, mijn dochter vindt hem erg leuk!

Prima bedrijf om wat te kopen

Onlangs mandje voor op kinderfiets van mijn dochter gekocht. Wilde graag een met naam erop. Heb de 2 kleinste soorten met naam gedaan. Vond het lastig om te 'zien' welk mandje eigenlijk past/staat qua grote bij het fietsje. Uiteindelijk toch gekozen voor het allerkleinsten. Ik vind hem iets te klein.. maar de andere stond weer te lomp. Liever had ik een lief rond mandje gehad maar die waren er niet met naam. Verder vind ik het een goed bedrijf. Snelle goede levering!

Mooi kinderstoeltje en snel geleverd

Voor de 4e keer een stoeltje gekocht voor onze kleinzoon

Netjes verpakt geleverd.

Ook in Duitsland keurig afgeleverd

prima service

precies wat ik zocht, prima verpakking, mooie gadget

kinder fietsmand

Ik ben zeer tevreden met de kinderfietsmand, het was een verjaardagscadeau voor mijn kleindochter, ze was er erg blij mee vooral haar naam er op vond ze prachtig.

Precies goed

Mandje gekocht voor een 20 inch meisjes transportfietsje. Heel schattig met naamplaatje. Snelle levering en precies passend!

Nette levering!

Snelle en nette levering! Onze dochter is helemaal blij met de fietsmand met naam. Sterke mand!

Snelle levering van prima product

Leuke mand besteld, snel un huis. Omschrijving klopt met het de levering.

Uitstekend!

Uitstekende Haard mand, stevig en kwaliteit!

Prachtige mand

Openhaard mand kwam snel en ziet er stevig en mooi uit. Top!

Mooie fietsmand

Mooie fietsmand besteld. Werd netjes en goed ingepakt geleverd.!

Mooie manden en snelle levering

Mooie manden en snelle levering

Gewoon toppie

Fijne kwaliteit en mooi naam schild. Misschien overbodig maar een 8 tal tyrapes erbij maakt het helemaal af. Misschien iets over na te denken. Mvgr

Mooie spullen en snel netjes bezorgt

Blij

Mooie mand voor redelijk bedrag, snel geleverd. Blij mee.

Een topervaring

De fietsmand voor mijn kleindochter is prachtig. Precies zoals beschreven op de website. En ik had het goed verpakte pakket binnen 3 dagen. Echt een topproduct en topservice!