Lekker snel geleverd mooie manden

Mooie site, snelle levering blij met mijn mandjes

Snelle levering, top kwaliteit! Heel tevreden!

Ben heel tevreden over de kwaliteit en over de levering!

alles naar wens

goede service

Alles goed verlopen en de manden zijn ronduit ....prachtigggg!!!

Supermooie mand!

Een hele mooie mand en geweldig dat je je eigen tekst op het bordje kan laten maken. Ook nog eens heel snel klaar en verzonden! Top!

Goede kwaliteit product en goed verpakt.

Mooi product en snel geleverd

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Top kwaliteit

Super snel geleverd en op en top verpakt Geweldige mand voor al het speelgoed . Goede kwaliteit

Leuk product en snelle levering

Leuk product en snelle levering

Super snelle service

Zeer tevreden en me dochter blij met haar mand.zeker een aanrader

Top kon niet beter

Volledig naar wens, snelle levering

Vlotte levering van een leuk product, maar overdreven verzendkosten

Vlot contact, vlotte bestelling en vlotte levering van een leuk product. We hebben besteld om onze kleindochter een plezier te doen, maar de verzendkosten van € 11,95 voor een goederenwaarde van € 19,95 is overdreven.

Snelle levering en keurig verzonden

Zeer tevreden!

De mand die ik heb besteld is van topkwaliteit! Stevig en keurig afgewerkt. Ruim assortiment! Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en deze kwam netjes op tijd aan. Kortom...een bedrijf om bij terug te komen!!!

Mooie mand.

Mooie mand, prima levering!

Prachtige mand.

Een haardhoutmand besteld. Hele mooie mand met prachtige voering. Was supersnel binnen. Staat erg mooi naast de kachel. Ga zo door Mand en Stijl.

Mijn ervaring schrijf ik als volgt dat jullie keurig netjes en snel hebben geleverd. Ik heb dezelfde dag als ik de mandjes had ontvangen deze weer retour gestuurd en daar kreeg ik op 14 mei jl. een mail over dat jullie de retourzending weer in goede orde hadden ontvangen en dat jullie het bedrag terug gestort hadden...Maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen En dat vind ik niet kloppen Digitaal en/of elektronisch bankieren wordt binnen 24 uur verwerkt. Dus wil ik u hierbij vragen naar welk banknummer u het bedrag heeft terug gestort, ik kan pas een nieuwe bestelling plaatsen als ik mijn geld heb terug gekregen.. Met vriendelijke groet, Mw. L. Coolen

Mooie website, mooi product en keurig afgeleverd!

Ik had nog nooit van Mand en Stijl gehoord, maar na zoekactie kwam ik mijn gewenste grote mand hier tegen. Gelijk besteld en na een paar dagen al geleverd. Product was ook keurig verpakt en prijs was ook oke! Conclusie, ik blij en ik raad Mand en Stijl zeker bij iedereen aan!

Mooie product en snelle service

Ik kon nergens een klein mandje vinden voor op een peuterfietsje. Op jullie site staan mooie producten en precies de maat die ik zocht. Ook nog een plaatje met naam van mijn dochter erbij. Super!! En zeer snel geleverd.

Geen gedoe en prachtige mand

makkelijk bestellen en snelle levering. Mand is van hele mooie kwaliteit

Mijn eerste ervaring met deze webshop en zeer tevreden! Mooie producten en snelle levertijd. Wat ik heel goed vind, is dat het product niet alleen in de doos wordt “gegooid”, wat je vaak ziet, maar keurig verpakt wordt. Top! Ik kom terug!

Mooie mand

Stevige mand Snelle levering Goed verpakt

heel tevreden met mijn nieuwe mand!

Heel blij met mijn aankoop!

Vlotte levering en heel mooie manden in assortiment. Zal hier zeker vaker iets bestellen!