We hebben een fietsmandje gekozen passend bij een 22 inch fiets. Dit omdat we het risico op omslaan van het stuur wilden vermijden voor onze (vandaag!) 10-jarige dochter - ze is niet zo lang. Het mandje heeft leuke leren handvatten aan de zijkant, passend bij de leren accessoires van haar cargofiets. Het naambordje is echt superleuk! Een klein puntje: ik vroeg bij de opmerkingen of het lukte om het mandje uiterlijk maandag te bezorgen. Hiervan kreeg ik geen bevestiging - wel kwam het mandje al op vrijdag ;)

Rietenmand

Mooi kwaliteit Mand netjes afgeleverd.

Super mooie mand

Goede ervaring.. Snelle levering

Mooie mand en goed ingepakt geleverd

Mand was goed beschermd en binnen 5 dagen geleverd. Mand is mooi en stevig. Heeft een mooi plekje gekregen.

snelle afhandeling

leuke mandjes. ruim aanbod. goede en snelle service. Als de verzendkosten ook nog eens gratis waren..... ;-)

Geweldige mand

Het is een fantastische mand (Niet mijn eerste) vensterbankmand Snel geleverd

Super Snel, Top Kwaliteit!

Zeer snel een gepersonaliseerd mandje ontvangen. Super schattig!

Snelle levering goed product

Snelle levering en prachtige producten

De manden die ik heb besteld zijn erg stevig en zien er prachtig uit.

Prachtige manden

Ik heb al meerder keren besteld bij Mand en Stijl. Zij verkopen hele mooie spullen, ik ben er heel blij mee. Alles wordt keurig ingepakt en snel opgestuurd.

Supergoed

Het ziet er altijd prachtig uit! En zeer snelle levering. Ook als je eigen tekst op het gekozen product wilt. Super!!

Snel en goeie kwaliteit!

De mand die ik had besteld ziet er goed uit. De 2 sets hengsels voelen stevig maar soepel aan. De levering was ook nog eens megasnel! Niks op aan te merken!

Keurig op tijd bezorgd. Product voldeed aan de verwachting

Duidelijke foto's en snelle levering

Super leuk fietsmand je voor op de fiets van mijn dochtertje.

Goede ervaring

Snelle levering en mooi artikel. Erg tevreden

Gewoon prachtig

Prachtige producten precies wat ik had gehoopt te mogen ontvangen en vrij vlotte levering. Ga ik zeker aanbevelen aan mijn bewonderaars

prima!

prima communicatie, netjes op tijd geleverd

Prima service, mooie artikelen.

Mijn adres was ivm verhuizing verkeerd overgekomen. Dit werd gesignaleerd, er werd gebeld en gemaild om dit op te lossen. Dank daarvoor. De manden staan mooi bij ons.

Artikel zoals in webshop. Snelle levering

Snelle levering. Artikel zoals verwacht

Super tevreden over een heel mooi product!

Ik heb nu de tweede keer een fietsmand besteld met naam. Super tevreden!

Snel

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Geweldig!

Snelle en correcte levering!

Mooie manden snelle levering

Ben nu op zoek naar een rieten hondenmand en blijf twijfelen vind riet best prijzig af een toe een leuke actie zou leuk zijn Heb namelijk ervoor gezorgd dat mijn zus een paar dagen later dezelfde mand als mij heeft besteld ook dos santos op de Magnoliastraat te Echt