Super !!!!

Gewoon Top mooie mand voor een mooie prijs !!!

Veel keus. mooie kwaliteit en snelle levering

Wat veel keus en leuk ook om tekst op de mand te laten zetten, keuze uit 2 type letters, staan prachtig in de badkamer. Goede kwaliteit en snelle levering!

Top en snel geleverd

Top en snel geleverd!

Keurig en op tijd geleverd. Prachtig materiaal. Aanbevolen!

Bestelling vlot en keurig geleverd. Erg tevreden. Prijs kwaliteit is tevens prima

Uitermate tevreden

Tot nu toe heb ik 2 artikelen bij Mand en Stijl gekocht. Kwalitatief zijn deze bijzonder goed!! Echt top!!

Snelle service en prachtige mand.

Voor onze nieuwe pup een rieten speelgoedmand besteld met een aangepaste tekst op het bordje.Binnen een paar dagen in huis met de goede tekst en de mand zelf is heel robuust met handige gaten aan de zijkant om hem op te tillen. Van deze mooie mand gaan wij en onze pup heel erg van genieten!

Een mooi mandje met eigen naam erop. Ook snelle en correcte levering aan huis! Mss op de website nog vermelden hoelang het ong duurt voor de mandjes opgestuurd worden. Woe besteld voor zeker zondag als cadeau af te geven, was benieuwd wanneer ik het zou hebben, daar ik nergens een richtlijn vond. Super blij dat het donderdag al verzonden was en vrijdag geleverd was!

Bestellen, netjes verpakt, snel geleverd.

Bestellen, netjes verpakt, snel geleverd!

Geweldig !!!!!

Goeie spullen, met zorg opgestuurd, helemaal top !!!!!!

Heel professioneel

Snelle levering, goede kwaliteit en aardige service

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit

Snel en uitstekend afgeleverd

titel zegt genoeg

Super snel! En een hele leuke mand.

Binnen 1 dag een super leuk gepersonaliseerde mand ontvangen.

Goede service Mooie kwaliteit

Snelle levering, voordelige keuze en een goede kwaliteit.

Ik ben heel tevreden: een mooi product, met naam erop. Snelle levering en fijn geprijsd.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Niet goedkoop, maar wel goede kwaliteit en leuk dat je het lettertype kan kiezen voor de labels. Ik heb 2 grote wasmande.

Snel en mooi

Heel erg fijne webshop

Duidelijke site. Mooi materiaal, goede en correcte levering. Leuk dat je eigen tekst aan kunt leveren

Geweldige service

Super service! We hadden contact opgenomen of de bestelling met spoed gemaakt en verzonden kon worden voor vrienden die wat last-minute een cadeau hadden besteld. De bestelling werd dezelfde dag nog gemaakt en verzonden. Heel aardig!

Helemaal top!

Mooie website, snelle service, goed verpakt

Snelle levering en helemaal zoals verwacht.

Prima service!

Goede en snelle afwikkeling van de bezorging en retour.

Mooie mand ,prijs kwaliteit echt goed Esch

Snelle en correcte levering