Mooie artikelen en snel bezorgd

Gemakkelijke website met mooie artikelen. Artikelen waren snel bezorgd en voldoen aan de verwachtingen

Geheel naar wens

Keurig ingepakt en snelle levering

Het fietsmandje met naam maakt het af.

Een mandje voor mijn dochter besteld voor op haar nieuwe fiets. Makkelijk geregeld via de site. Met een paar dagen thuis afgeleverd. Het was goed verpakt in bubbeltjesplastic. Mijn dochter was zeer verrast en ook heel veel positieve reacties ontvangen van anderen. De mandje met haar naam maakt de fiets helemaal af.

Snel en heel mooi!

Heel snelle en correcte levering, ook voor een groot pakket. De manden zijn van zeer goede kwaliteit, heel mooi van kleur en net zoals op de foto. De personalisatie van het naambordje is een grote meerwaarde! Ik ben een tevreden klant :-).

Goed product tegen een goede prijs

Mijn wasmand werd vlot geleverd tegen een goede prijs. De service was erg goed. Alleen is het jammer dat dit bedrijf geen keurmerk heeft, waardoor de vertrouwelijkheid zou verbeteren!

Goede ervaring

Tevreden klant

Met mijn aankop zeer tevreden,zeer sne en correct ontvangen.Enkel spijtig dt de tekstbordjes niet appart te verkrijgen zin.Maar ondanks toch een zeer tevreden kant

Super ervaring.

Super ervaring. Duidelijke site, snelle levering en heel goed en beschermend verpakt.

Mooie haardmand en snelle levering.

Stevig materiaal, mooi product.

Hele leuke stevige manden voor op mijn nieuwe badkamer !!!!!

Super !

Heel blij met de kattenbak cover. Wat een goede kwaliteit! zeer stevig. Hij staat prachtig. Snelle levering. Zal zeker nog eens vaker wat bestellen. Bedankt!

Tevreden

Mooie mand snel geleverd

Snelle levering en goed product.

De fietsmand met naam is top! Goede en mooie kwaliteit!

Goede service, mooie manden en bloemen.

Prachtig, mooie landelijke manden met bijpassende kunstbloemen. Staan geweldig in mijn vensterbanken. Snelle levering, ben helemaal blij.

Een mooie degelijke en stevige mand om het speelgoed in op te ruimen. Ook nog een binnenzak besteld, wel zo hygiënischom de knuffels en poppen in op te ruimen. Ik had alleen over het hoofd gezien, dat dit een optie was om erbij te bestellen, net als het bordje waar je de tekst op aan kon passen.

Super mooie grote speelgoed mand Snelle levering !!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Fietsmand voor mijn dochter gekocht. Binnen een paar dagen in huis. Stevig en stijlvol. Mijn aanbevelingen is om voor een klein bedrag tyrap's in de webshop te verkopen waar je de fietsmand mee kunt bevestigen.

Leuke mand

Leuke mand, verzenden mag wat sneller.

Snelle verzorging, ik had zelf niet goed gelezen in de omschrijving dus dachte dat ik iets miste. Gemaild, snelle reactie.

Prachtig geschreven

heel goed

duidelijk site, leuke spullen, snelle levering

Snelle service, en snel geleverd! Top kwaliteit

Echt super, mooie mand, goede prijs en heel snel geleverd!

Heel tevreden!!!!!

Heel goed mooi product netje en niet duur

Voldoet geheel aan verwachting

Hele mooie mand die keurig netjes verpakt aankwam. Bovendien snelle levering. Zeker een aanrader!