Ben zeer tevreden over de collectie, zeer mooi en goed Afgewerkt. Top!

Mand voldoet geheel aan verwachting.

Snelle levering. Het was mijn 2e bestelling. Zou het zeker vaker doen.

Snel en goed

Snel en goed.

Geweldig top

Snelle levering goed verpakt mooi fietsmand.

Vlotte afhandeling

Bestelling zoals belooft vlot afgehandeld.mooie online shop,zeker voor herhaling. Vatbaar.

In goede orde ontvangen, en mijn kleindochter was super blij

Snel!

Snel bezorgd en prima product

Op de site gevonden Zocht iets voor in onze nieuwe badkamer Prijs kwaliteit uitstekend en snelle levering

Fantastisch, heel blij mee

Mooie producten. Intussen steeds meer Mand & Stijl in mijn huis te vinden. Snelle levering, goed verpakt waardoor er geen beschadigingen kunnen optreden. Altijd weer een cadeautje om uit te pakken.

Zeer goede ervaring

3 zeer mooie manden besteld en op tijd geleverd in goede staat

Mooi product

Snelle levering , netjes verpakt

Geweldige service

Mooie manden, snel geleverd, goed ingepakt. Niks op aan te merken. Prima zaak..

Geheel volgens verwachting

Mooie mand, mooi riet, goed afgewerkt. Mooi om kado te doen. Top!

Alles snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, nog een vraag naderhand via de mail gesteld en ook daar werd snel op gereageerd. Kortom prima service en product.

Zeer vlotte en correcte service.

Mooie kwaliteit, ik zal er zeker nog bestellen. Zeer vlugge levering.

Snel, correct en klantvriendelijk!

Snel, correct en klantvriendelijk! Top website/webwinkel! Echt een aanrader. Tot snel!

Echt geweldig!

Ik heb een mooie mand met naam besteld voor onze dochter. Ze was dol enthousiast! Snelle levering!

Mooi mandje

Mooi, stevig mandje. Leuk Naambordje. De mini variant zou iets hoger mogen zijn maar Superleuk

Super mooie mand

Zeer snelle levering en echt een supermooie fietsmand ook echt leuk met de naam erop echt een aanrader

Goede en mooie kwaliteit

Heel tevreden!

Kinderfietsmand besteld met naambordje. Was zeer snel geleverd en de mand is heel mooi! Mijn dochter is super blij

Zowel mijn dochters als ik vinden de mandjes voor op de fiets met hun naam fantastisch!

Top mand

Mooie mand alleen de sierletters had ik iets beter leesbaar gedacht maar dat is eigenlijk het enige.

Snel en correct geleverd

Bestellen ging vlot. Artikel(mandje met naam) is van goede kwaliteit en snel geleverd.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Ik heb een gepersonaliseerde mand besteld en deze werd binnen 2 dagen geleverd. Supersnel en mooie kwaliteit. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de stappen.