Snel geleverd, goede kwaliteit

Voor mijn dochter haar fiets had ik een mandje besteld met haar naam. Twee dagen later werd het al geleverd en ziet er top uit!

Zeer mooie manden

De manden zijn mooi afgewerkt en ze zijn stevig. De levering was zeer snel. Top service!

Top.

Makkelijk besteld. Snelle levering. Mooi stevig mandje, had hem groter verwacht. Voor boodschappen is hij te klein. Desalniettemin komt de mand van pas.

super

Ik ben zeer tevreden. Bestelling was er heel snel. Super leuk mandje waar mijn kleindochter heel blij mee is.

Snelle levering Mooi product

Super product

Super product! Was snel geleverd! Ik hou er niet zo van om een kattenbak in de woonkamer te hebben maar met deze mooie mand er om heen zie je er niks van

2 manden besteld en waarvan 1 grote met tekst, is netjes geschreven en staat super leuk , service is goed ze komen na wat ze beloven

Goede kwaliteit en fantastische service!

Mooie gevlochten mand voor speelgoed, snelle levering.

Prachtige grote gevlochten mand besteld voor onze zoon zijn speelgoed, staat super leuk in de woonkamer en s'avonds is het mooi opgeborgen. De plaat met tekst is leuk en stevig bevestigd aan de mand. Levering was snel en goed en netjes verpakt! Kortom hardstikke blij met onze aankoop.

Dure vensterbakmanden zonder binnenplastic

2 dure vensterbankmanden zonder binnenplastic vind ik een slechte zaak! Een kleinere vensterbankmand was wel van plastic voorzien.

Snel geleverd en goed verpakt.

De mandjes zien er leuk uit! de bordjes waarop je de tekst zelf kunt betalen maken het helemaal af. De levering was binnen een paar dagen (ik had een standaard tekst uitgekozen voor de mandjes, dus geen eigen tekst wat waarschijnlijk zoals begrijpelijk langer duurt). De mandjes waren erg goed verpakt zodat ze onderweg niet kunnen beschadigen. Echt top!

mooie manden

snelle bezorging en reactie na een vraag per mail

Ben meer dan tevreden betreffende de gang van zaken!

Stijlvolle producten!!...

Uistekend

Prima levering en service

Bestellen ging erg vlot, zo ook de levering. Wat een geweldige mand voor op de fiets, goede kwaliteit, mooie afwerking met personalisatie. Zeer tevreden!

Geweldige en snelle service, reactie op mail en levering! TOP,

Zie boven!

Goede snelle service

Snelle levering, alles zit netjes per stuk verpakt en producten komen mooi binnen!

Levering was correct en snel

Product kwam overeen met het aangebodene

Altijd top product en snel geleverd

Aan het eind tevreden

Een eerste vraag middels het contactformulier is niet op gereageerd. Opnieuw geprobeerd via e-mail, ook geen antwoord op gekregen waardoor het vertrouwen minder werd. Later een andere vraag gesteld waar wel snel antwoord op gegeven werd. Het bestelde mandje is mooi en snel geleverd.

Mooi

Zeer tevreden vlugge levering en mooie kwaliteit

grote klasse

Topmand met schitterende service

Mooie keus, vlotte levering

Op zoek naar manden voor een familiepicknick , kwam ik terecht bij mand en stijl. Ik vond een erg uitgebreide en mooie keuze aan zeer betaalbare prijzen. De kwaliteit is erg goed , we gaan nog veel plezier beleven aan deze manden! De levering gebeurde erg vlot, de manden waren goed verpakt.

Top kwaliteit en snelle levering

Ik heb 2 manden besteld en de levering was echt heel netjes. Snel en alles was heel goed ingepakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan. De manden zien er echt heel mooi uit. Heel blij mee. En ze hebben echt een groot assortiment, dus ga zeker nog een keer shoppen :-)