Geweldig zeer tevreden

Top kwaliteit en snelle levering

Snelle en nette levering

Vandaag besteld, morgen al in huis

Al meerdere keren wat bij jullie besteld. Altijd snel geleverd, keurig verpakt, en top kwaliteit!

perfect

snel geleverd, stevige manden zien er mooi uit. ik beveel het zeker aan.

De manden zijn erg leuk en waren netjes verpakt!

De manden zien er netjes uit. Ook de tekst die wij gekozen is netjes op de bordjes gezet.

Goede leverancier

Communicatie verloopt prima; valt niet aan te verbeteren. Jammer was wel dat de keuze voor eigen tekst gecombineerd in sierlijke- en strakke letters niet mogelijk was en ook de tekst moest worden opgesplitst over twee bordjes vanwege de ruimte, terwijl deze toch niet lang was. Bij de aflevering was er nog iets vreemds: afgeleverd om 13:15h , terwijl navraag leerde dat er nog niets bezorgd was een half uur later. Uiteindelijk bleek dat er was afgeleverd bij buren een aantal huizen verderop, maar dat briefje was in de klep van de brievenbus gestopt.... Bovendien was er continue iemand in de woonkamer naast de entree geweest, zodat gewoon op het afleveradres bezorgd had kunnen worden. Had veel gebel met Amsterdam voorkomen...

Super leuk

Super snel en goed

Mooie mand goed verpakt snel gel everd

Heel blij met de mooie mand

Tevreden

Ben heel tevreden over de mand. Mooi afgewerkt, een stoere mand. De levering was op tijd. Prima!!

Snel,betrouwbaar!

Snel,betrouwbaar.

Top-snelle levering-goed ingepakt- mooie mandjes

Geen 5 vanwege hoge transportkosten, jammer want heel mooie producten

Geen 5 vanwege hoge transportkosten, jammer want heel mooie producten

Prachtig spul,ik heb inmiddels al heel veel van jullie

prima!

Mooi product, snel bezorgd

Leuke prijs voor een mooie en stevige mand

Erg mooi maar prijzig

Een prachtige mandje voor de wc rollen. Staat leuk en chique maar is wel prijzig

snel en vakkundig

snel en vakkundig

Snelle service en mooie producten van goede kwaliteit!

Ik heb nu een aantal keren besteld bij Mandenstijl.nl en ik ben telkens weer blij met de producten. Ze zijn mooi, stevig en ook kwalitatief hoogwaardig. Super blij mee!

Overzichtelijke site, gemakkelijk om iets te bestellen. Snelle levering en een mooi product.

Leuke spullen!

Mooi, leuk en goed!

Prima leverancier en prima product

Fietsmandje met naam besteld bij Mand en Stijl, werd snel en netjes geleverd. Een kleine opmerking, het zou fijn zijn als er bevestiging materialen bij geleverd worden, bijv. riempjes desnoods tegen een meerprijs, hoef je het mandje niet t-raps vast te zetten.

Perfecte communicatie en levering

Héél tevreden met de mand! Staat schitterend met een olijfboompje er in te pronken!!

Leuke plantenmand

Goede website en overzichtelijk.

Goed en netjes verzorgd

Prima ervaring! Ik dacht dat het iets langer zou duren, maar de bestelling werd snel verstuurd & afgeleverd.

Correcte info en supersnelle levering!

Een mooi persoonlijk mandje met naam voor op de fiets. Heel tevreden.