Correcte info en supersnelle levering!

Een mooi persoonlijk mandje met naam voor op de fiets. Heel tevreden.

Prachtige manden

Heel mooi produkt,snelle levering,keurig verpakt. Geheel tevreden!

Hele fijne ervaring! Top service. Snelle levering.

Blij dat ik een mooie mand heb

Een mooie mand besteld en vrij snel ontvangen! Blij mee

Super kwaliteit en snel geleverd !!

Mijn wensen werden zonder problemen doorgevoerd... het bestellen, personaliseren en verzenden duurde 2 dagen!! Top service en snelle reactie via de mail !! Ik zal zeker vaker bestellen!

Snelle levering en goed verpakt

Snel en goed geleverd

Prima product, mooi. Snel en goed afgeleverd.

Mooie producten, prima levering

Snel geleverd, keurig netjes verpakt. Mooie manden.

Snel en goed product

En goed verpakt

Mooi, en snelle levering

Besteld, daarna snelle levering. Netjes geprakt

Gewoon orima

Goede kwaliteit

Mooi materiaal en een hele goede service!

snelle service en bezorging

In tegenstelling tot ' het Mandenhuys' heeft ' Mand en Stijl' een zeer snelle service, een vlotte aflevering welke goed is ingepakt en zijn ze bovendien goedkoper.

Tevreden over dit product

Tevreden met deze lectuurmand. Mooi natuurlijke materiaal en het staat ook mooi in het interieur

Tevreden!

Altijd een snelle levering en zeer tevreden met het product. Al een aantal keren een speelgoedmand besteld en er nog steeds veel plezier van!

Mooie mand!

Precies zoals de foto! Een mooie fietsmand voorzien van naam van mijn dochter.

heel goed

we wilden hiermee even laten weten dat we het zeer positief hebben ervaren met de bestelling die we hebben gedaan. Ook werden we heel goed op de hoogte gehouden, we kregen direct een reactie op onze vragen, en de retourzending met het aankoopbedrag was ook goed geregeld., en de letters op de mandjes waren prachtig. gr.van Peter en Corry Boersma

What you see is what you get!

Super kwaliteit en uitstekende service!

De website is erg overzichtelijk, ruime keus ook. Als je op zoek bent naar kwalitatief goede rieten manden dan raad ik je aan echt eens op deze site te kijken. Ik heb al diverse spullen besteld hier en ben nog nooit in een product teleurgesteld geweest.

Mand in perfecte staat en snel geleverd, zeer tevreden over deze aankoop.

Mooi product en tevreden over de levering.

Mooie producten

Snelle service, met zorg ingepakt en mooie stevige manden met een mooie look.

Prima service, snelle levering, mooie kwaliteit product.

Tweede bestelling gedaan, weer helemaal naar mijn wens met teks en heel snel geleverd.