top!

via pinterest zag ik jullie site, heb er op gekeken en was gelijk vol lof. heb de manden gelijk besteld. ze staan mooi in de vensterbank. ik heb er een hortensia in gedaan. ik kom vast nog een keer weer kijken op jullie internetwinkel.

Supersnel geleverd en mooie mand

Prachtig

Heel mooi , snelle levering . Aanwinst

Goede service Prachtige manden Goede verhouding prijs / kwaliteit Prettig contact Heb meteen nog een bestelling geplaatst.

Prima Webshop

Artikelen van goede kwaliteit. Op tijd wordt alles verstuurd. Enige wat nog ontbreekt is “achteraf betalen”

ontevreden

Als je een bestelling plaatst zijn redelijk snel. Maar als je daarna een vraag stel per email krijg je geen antwoord.

Mooie manden snelle levering

Helemaal naar wens

Super kwaliteit

Ga zeker nog vaker bestellen...

Mooie degelijke mand en snelle levering

Prachtige opbergkist, helaas laten er stukken los.

Kist ziet er mooi uit, hier en daar waren er wat losse kleine stukjes. Dit vond ik niet erg, het is tenslotte handgemaakt. Nu naar paar dagen gebruikt is er echter ook een grote lange streng los gekomen. Ik hoop niet dat dit vaker gebeurt, want dan blijft er niet veel van de kist over...

Super mooi artikel geleverd

Erg blij met het bestelde artikel. Hopelijk komen ze de afspraak na om me te laten weten als een ander artikel weer binnen is. Dan is het helemaal TOP!

Altijd goed

Mooie en duidelijke site, snelle levering.mooie producten

Had het mandje snel binnen

Snelle levering en perfect zoals op foto

Snelle levering en perfect zoals op foto

Prima snelle service!

Een hoes voor een een mand besteld! Goede kwaliteit en staat ook nog eens leuk en ideaal om smeren tegen te gaan van houtblokken!

Goede kwaliteit en service

De kwaliteit van de mand is erg goed en mooi! Precies zoals op de foto. Levering is snel.

Mooie solide mand en keurig verpakt verzonden

Hele mooi afgewerkte mand. We zijn er erg blij mee.

Prima kwaliteit en mooie uitstraling product

Prachtige kwaliteit tegen goede prijs en service

Al 10 jaar geleden kocht ik de eerste hondensofa. Nu kocht ik er nog een voor mijn tweede hond. De verzending is snel. De service perfect toen ik nog n artikel wilde toevoegen. Geen enkel probleem! Goede prijs en goede degelijke kwaliteit. Ben een zeer tevreden klant en kom graag terug voor andere leuke artikelen!

netjes verpakt en super kwaliteit

we hadden een hele grote mand besteld deze was super netjes verpakt . hierdoor kon de mand tijdens het verzenden niet beschadigen.

Zeer snelle service, topkwaliteit!

Keurig verzorgde verzending, prima kwaliteit manden. Geweldig adres!

Super mooie manden

Manden zijn van goede kwaliteit. Heb ik in de toekomst nog manden nodig bestel ik zeker bij jullie

Top !

Super mooie mand. Snelle levering en super prijs ook. Aanrader 100%

Prima en snel

Mooie manden, goede kwaliteit,snel geleverd. Enige wat jammer is dat je niet goed kunt zien hoe dik de wand is. Geruild en nieuwe besteld!

Helemaal perfect.

Mijn bestelling is goed afgeleverd . Ben erg tevreden met deze site . Zal het zeker doorvertellen.