Mooie artikelen

Ik heb een mandje voor mijn kleindochters nieuwe fiets gekocht. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Leuk dat je de naam erop kunt laten zetten, dat maakt het kado nog persoonlijker

Producten zoals beschreven.

Prima website met hele leuke spulletjes. Alles is zoals beschreven en de levering is ook snel. Was niet de laatste keer dat ik iets besteld heb!!

Snel bezorgt, en alles super netjes en goed verpakt. Ik ben zeer tevrede. Blij met alle 4 mijn produkten.

Erg snelle en nette levering! De speelgoedmand is erg netjes en stevig!

Snelle levering, producten goed verpakt en snelle levering

Snelle levering! Super mooi

Super mooie mand met eigen tekst. Super mooi.

Heel erg tevreden

Ik heb al een aantal keren wat besteld en ben heel tevreden. Snelle levering en wordt ook keurig op de hoogte gehouden via de mail.

Mooi

Mooi

Duidelijke website en snelle levering, prachtige manden

Manden zien er net zo uit als op het plaatje

Snelle levering en mooie mand

Mooie kwaliteit van mand

Mooie manden

Goede service. Goed verpakt. En snelle bezorging.

IK moest de mand, met eigen tekst, snel hebben. Dit heb ik als opmerking naar ze gemaild en deze afspraak zijn ze nagekomen. Heel fijn, anders zat ik zonder verjaardagscadeau :-).

Heel fijne geholpen

De communicatie was super. Ook de snelle levering was er fijn. En het resultaat is erg mooi.

prijs kwaliteit zeer goed

stipte en correcte aflevering van de mand. Product was zoals beschreven

Supersnelle levering

Wat een snelle levering. En echt mooi materiaal. Blij met de mooie spullen

Prachtige mooie stevige toilet rolhouder!

Mooi degelijk materiaal, zeker waar voor je geld! Heel netjes verpakt, echt een aanrader, ik ga zeker in de toekomst meer bestellen!

Goed uitgevoerd via mail en verzending.

Vaker besteld en wederom tevreden over levering en de mooie kwaliteit.

Mooie verzorgde spullen!!

Mijn speelgoedmanden kwamen zeer nettjes en goed beschermd ingepakt binnen! Erg blij mee.

Prima ervaring

Duidelijke correspondentie en prima levering. Op tijd en netjes

mooie spullen en optijd geleverd

Snelle levering en een mooie mand

Snelle levering en een mooie msmd

Mooie kwaliteit en snelle service!

Mooie kwaliteit en snelle service!

Mooie hondenmand

Super handige site om te bestellen. Kwaliteit is mooi, niet exclusief maar wel mooi en compleet met kussen en leuk detail het naambordje als extra optie. Verzending ook Top.

Fantastisch, kwaliteit en uitstraling,

Fijn en een snelle levering, goed verpakt, en de mand met naam , zo moooi, een fantastisch mooi kado,