Gewoon doen!!

Goede keus om bij Mand & Stijl te bestellen!!

Snel verstuurd ondanks feestdagen en was goed verpakt. Bedankt.

Geweldig !

Heel mooi en uitstekend verpakt !

Aangekocht mandje is super en de verzending verliep enorm vlot.

In een woord geweldig!

2x een mand besteld en alles ziet er heel mooi uit! Wij zijn zeer tevreden!

Prima site en levering.

Mooie site met mooie spullen.

Netjes en snel afgeleverd.

Ik heb mooie manden ontvangen dus ik ben zeer tevreden.

Snelle en goede levering

Makkelijke website Snelle en goede levering Klopt echt met wat je op de site zit Gewoon Top! Voor herhaling vatbaar

Heel fijn en goede kwaliteit!

Het bestellen gaat makkelijk, de manden zijn van goede kwaliteit. Leuk dat je keuze hebt in lettertypes en tekst. Enige nadeel is dat je altijd verzendkosten moet betalen. Boven een bepaald bedrag hoort dat wel een beetje bij de service vind ik persoonlijk.

Super vlug

Super vlug geleverd en was precies zoals ik het voorgesteld had. Top

Goed verpakt afgeleverd.

Belangrijkste, de poezen vonden het goed, ik dacht die schrikken ervan. Mooie mand. Mvg Ingrid vd Berg.

Super schattige mand!

We hebben hem bestelt voor onze dochter en wat is het een leuk mandje! Echt een aanrader! Volledig het geld waard.

Reeds meermaals bestellingen geplaatst en steeds perfect bekomen. Communicatie in orde. Niks op aan te merken.

keurig en snel afgehandeld ondanks de drukte. Top!!

Mooi op tijd ondanks corona tijd. En netjes verpakt.

Het is de eerste keer dat ik bij jullie wat bestel en het ziet er verzorgd uit. Kom zeker nog een keer terug om wat te bestellen

Bestelling en levering prima verlopen. Tevreden

Super kwaliteit

Voldoet aan alle verwachting , mooi robuust gevlochten

Ben erg tevreden mooie mand en snel geleverd super

Prachtige haardhout mand

Snelle levering, prima verpakt en zeer mooie haardhout mand.

Supersnelle levering met behoud van kwaliteit

Na een eerdere positieve ervaring met Mand & Stijl had ik ditmaal (dacht ik) een best grote order voor ze van 6 manden. Op zaterdag mijn bestelling gedaan en tot mijn niet geringe verbazing kreeg ik op maandag al een e-mail dat de manden waren verzonden. Op dinsdag werden ze inderdaad bezorgd. Op de kwaliteit was, net als de vorige keer, helemaal niets aan te merken. Dus weer heel gelukkig met de manden! Er zijn in Nederland een paar webwinkels waarvan ik inmiddels weet dat je daar niet hoeft te aarzelen met bestellen, want dat het altijd goed gaat. Mand & Stijl is er daar een van. Ga zo door!!

Heel fijne service

Snelle verzending, duidelijke omschrijving van de producten op de site

Supergave haardmand

Supergaaf en goede kwaliteit

Wij zijn heel blij met onze bestelling. Wij hebben vorige onze hond moeten laten inslapen en in deze mand kunnen wij al zijn spullen kwijt.

Prachtige artikelen

Mooie en praktische artikelen

Top !

Vraag via e-mail onmiddellijk beantwoord, snelle levering en super mooie mand. Helemaal top !!