uitstekend

De bestelling kwam netjes in korte tijd na de bestelling bij ons thuis

Super kwaliteit

Al meerdere items in huis of cadeau gegeven van Mand en Stijl. Service is goed en staan altijd open om mee te denken. Ook de houten hartjes met tekst vallen goed in de smaak.

geweldig

leuke site,en snelle levering

Kwaliteit is top

Ik was op zoek naar een mooie en goede houthaardmand, ter vervanging van onze oude. De gekozen mand was mooier in het echt dan op de foto. Doordat ik naast een standaard tekst nog wat bij opmerkingen had geschreven en toen was er heel snel de vraag wat ik wilde, eigen tekst of een standaard. Echt snelle en goede service!!

Weet ik ni

Nog niks ontvangen is nog ni geleverd ik wacht al effe

Snelle levering ondanks de drukke december maand. Echt super blij met de wasmanden hele stevige kwaliteit. Enigste min puntje je betaald zoveel geld en dan nog vragen ze verzendkosten

Mooi

Keurige snelle levering, het mandje is van goede kwaliteit en het naambordje helemaal naar wens! Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed!

Goede kwaliteit

De kwaliteit van de manden zijn super! We hebben een mooie haarmand besteld en een fietsmand en over beide artikelen zeer tevreden. Snelle service/leveringen. Top dus.

Goede kwaliteit en service

Tijdje terug een hondenmand besteld, supermooi, dus ik ging er van uit dat mijn 2e bestelling (opbergkist) ook zo mooi zou zijn. En dat was ook zo!! Blij ermee!!

Een prachtige mand waar we erg blij mee zijn, goede kwaliteit en snelle levering ( ondanks drukte bij bezorgdiensten)

Super fijn snelle levering

Super snelle levering en ziet er keurig uit

top

super snelle service..mooie fietsmand

heel mooi

hele mooie wasmanden binnen kort gaan we nog ander manden bestellen

Prachtige manden!

super snelle verzending altijd, mijn halve huis staat al vol met manden en woonaccesoires van Mand en Stijl, nog nergens spijt van

Dik voor elkaar!

Mooie manden en prima service!

Snel en mooi

Supersnel en mooi

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit goede service

Zeer makkelijke webshop om te bestellen . Snel geleverd. Zeer goed verpakt. Zeer mooie kwaliteit

Mooi product

De bestelling was snel in huis. Mooie afwerking, goede service.

Gewoon heel goed

Heb hier 5 opbergmanden besteld ze zijn zeer mooi en handig. Wat ook leuk is zijn de mooie houten stukjes met tekst

Leuke en kwaliteitsvolle artikels

Alles verloopt heel vlot met de bestelling en de levering , helaas zijn er nooit geen kortingen, Heb al redelijk wat manden besteld zou leuk zijn om eens een korting of geschenk te bekomen !

Makkelijk te bestellen en snelle nette levering

Was duidelijke site, makkelijk te bestellen en nette levering. Vooral geen idioot grote dozen met hoop lucht

vlotte service

product snel geleverd. kwaliteit nog te beoordelen na de feestdagen

Het zag er goed uit en sterk,het is voor mijn dochtertje voor Kerst.