Heel mooie producten

Zeer goede kwaliteit. Hondenmand en voederbak aangekocht. Snelle en correcte levering. Zeker een aanrader.

top!

goede kwaliteid

Prima site, mooi product, snelle levering

Via collega op deze site geattendeerd. De maand is mooi en stevig. Precies zoals ik wilde. Snelle service, zondag besteld woensdag bezorgt.

Gemakkelijke bestelling die bij aankomst artikel identiek is zoals omschreven werd.

zeer tevreden

goede duidelijke site snelle levering

supergezellig

de mand met opschrift home sweet home staat héél gezellig in mijn wit-houten interieur.

Goed product!

Top! De kwaliteit van de producten is goed, sterker nog: de ontvangen producten (24 hartvormige manden) zijn prachtig en op een heel goede manier verpakt! Tip! Het was leuk geweest als er een persoonlijk 'bedankje' (kaartje) bij de bestelling gezeten had. Daarmee onderscheiden webwinkels zich mijn inziens wel. Bovendien zouden klanten wellicht beter op de hoogte gehouden kunnen worden van de status van de bestelling als het wat langer dan een aantal dagen duurt.

Heel goede service, wordt goed stevig verpakt. Heel blij mee!

Mooie manden en worden ook snel geleverd. Stevig en degelijk en wordt tevens goed verpakt zodat je geen schade hebt tijdens het transport. We zijn heel blij met onze openhaardmand en speelgoedmand.

Ik ben zeer tevreden ik heb mijn bestelling snel ontvangen ze hebben het super netjes en goed verpakt opgestuurd echt keurig, Hele leuke spulletjes hebben ze te koop ik ben dik tevreden.

Goed maar een iets uitgebreider aanbod in maten

Super snel en mooie spullen

uitstekend

overzichtelijke website zoekopdrachten gaan vlot heel vlugge levering dus kortom TOP

Positieve ervaring

Ik heb totaal geen klachten , tevreden met mijn mand , helemaal zoals beschreven op de site . Vlotte levering

Duidelijke website, komt afspraken na, product netjes geleverd

Product zoals verwacht, netjes op tijd geleverd.

Klasse

Klasse verpakt,doet aan de verwachting

Mooi aanbod en prachtige mand!

De prachtige mand was zorgvuldig verpakt en kwam goed aan.

Heel goed!!!

De bestelling die ik geplaatst had voldeed echt aan mijn verwachting. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Kan iedereen aanraden om hier iets moois te bestellen.

Vlotte bediening, heel mooi verpakt, heel mooi product

geweldig

De bestelling, levering en betaling soepel en goed verlopen. Een aanrader

Prachtig product, mooie kwaliteit

Overzichtelijke site, mooie producten, snelle levering, duidelijke communicatie.

Kwaliteitvol en snelle levering!

Al veel besteld omwille van de goede kwaliteit en de grote keuze

super snelle levering

Prima uitgevoerd onze bestelling

Snelle levering! Product ziet er goed uit!

Uitstekend!

Hele fijne gemakkelijke site .heel overzichtelijk. Bestelling geplaatst en netjes binnen de afgesproken termijn geleverd. Ik zou deze site bij iedereen aanraden.

Top, helemaal blij mee en snel en volgens afspraak geleverd

De tissue-box die ik bestelde is nog mooier dan verwacht; perfecte maat!