Snel geleverd super

Snel geleverd Super mooi

Prima product, snel geleverd.

Heldere webwinkel, prima product, goed verpakt en snel geleverd. Niets te klagen dus.

Duidelijke site. ook aangegeven als iets niet op voorraad was.

Alles is gegaan zoals verwacht mag worden. Producten waren uitstekend ingepakt en beschermd tegen eventuele vervoersschade. Helemaal Top.

Mooie manden

De bestelling was er snel. De manden zijn mooi. De geschreven bordjes maken het heel leuk.

Snelle levering - goede kwaliteit

Fietsmand met naam besteld.

Mooie stevige mand. Letters vond ik alleen te klein.

Mooie stevige mand. Alleen hadden de letters wat groter gemogen. Miss betere communicatie daarover .

Betrouwbaar bedrijf en de levering was precies zoals afgesproken.

Origineel artikel

Goede service! Misverstand door dubbel te bestellen opgemerkt door jullie

uitstekend !!!

uitstekende service !!.. prachtige mand !!..

Super manden en snelle levering

Heb 2 manden met tekst besteld zien er mooi uit en heel aangekomen. Zeer netjes verpakt.

Snelle levering en leuk mand met naam

perfect

Mooi product, de mand in werkelijkheid komt nog beter over dan op de foto.

Snel en goed verlopen prima

Mooie produkten! Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Snelle levering, fijne website, veel keus. Ik ben een zeer tevreden klant.

Alles was naar wens

Alles was naar wens

Makkelijk besteld en snel in huis!

Duidelijke product omschrijving en foto's. Heb een prachtig fietsmandje voor mijn dochter met haar naam erop! Kwam heel snel binnen en mandje is stevig en ziet er mooi uit. Een aanrader:)

mooie stevige manden die aan onze eisen voor in de gangkast prima voldoen.

Open haardhout mand besteld. Zeer snelle levering en hele goede kwaliteit.

Mooier dan op de foto

De levering was super. En nu blijkt dat zelfs de binnenkant netjes is afgewerkt met stevig plastic. Super!

Een uitstekende service.

Mijn bestelling was precies wat de web site verteld. Met de juiste maten erbij vermeld. En toch was de kattenbak cover erg groot, hoewel het de juiste maat was. De retour zending ging goed. Heel snel het geld weer op mijn rekening. Top.

Geweldig!

Zeer mooie manden ontvangen. Zijn ook heel snel verstuurd. Ben er heel blij mee en staan mooi in de kast.

Mijn kleindochter was heel erg blij met haar mooie fietsmandje

Snelle levering, keurig inpakt en mooie kwaliteit

Snelle levering, keurig inpakt en mooie kwaliteit. We hebben een mooie ronde houtmand gekocht en een aardappel mand voor buiten. Mooie kwaliteit. We komen zeker nog een keer terug.

heel tevreden over de mandjes

Jammer vind ik wel dat jullie niets doen voor klanten wat regelmatig bestellen, ik vind de verzending echt veel.