Snelle levering geheel volgens order

Ik had een haardhout mand besteld, met daarin nog een beschermhoes. Dezelfde dag is het verpakt en verstuurd. De dag na de bestelling kon ik het pakket in ontvangst nemen. De beschermhoes zat al in de mand en de mand was netjes verpakt in noppenfolie. Super service en snel bezorgd! Wij zijn erg blij met onze mand.

Heel blij met het mandje!

Ik heb een fietsmand met een naambordje besteld en de bestelling was boven mijn alle verwachtingen ! Op tijd bezorgd, netjes ingepakt en de mand zelf is heel mooi. Naamboordje is ook uitstekend. Super werk!

Super mooie mand

Heel goed verpakt snelle levering!

Helemaal naar wens

Prima product, snelle levering

Het product voldeed aan alle verwachting

Heel leuk

Heel mooi en prachtig ,snel bezorgd goed prijs.Bedankt.

Mooie opbergmand

Mooie opbergmand, heel zorgvuldig ingepakt, na bestelling snel ontvangen.

Een vlotte afhandeling waarbij tot in detail rekening is gehouden met de wensen! Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en product was exact zoals ik het verwacht had

Zorgvuldig verpakt, goed product

mooie mand en met een mooie uitstraling van materiaal

Mijn bestelling besteld en op tijd aangekomen wat ik aan had gegeven top.

prima materiaal is zeer degelijk.

Zeer snelle levering.geschilderde naam op de mand prachtig

zeer snelle levering. De geschilderde naam op de mand,prachtig.

Mooie mandjes

Heb vaker bij mand&stijl besteld. Als de kwaliteit goed is ,is de keuze zo gemaakt. Ook deze keer weer een vertrouwde zending van mooie kwaliteit.

snel en correct

snelle en correcte levering!

Super goede en snelle service

hele snelle service

Super!!!

Snelle levering en de mand is echt te leuk!! Ik ben er zo blij mee laatst staan mijn dochter.

Hele mooie mand

Hele mooie mand met naambordje, goede kwaliteit, netjes verpakt en zeer snelle levering!

Snel geleverd en goed uitziend fietsmandje

Het enige lastige vond ik , de tekst (strak met de naam) dat dit later in groot vak ingevuld diende te worden

Leuk mandje

Wij hebben een "Kinderfietsmandje laag (27x24x11xm)" besteld voor een 18 inch meisjesfiets. Het staat leuk, mandje is van goede kwaliteit en de service is ook goed.

Mooie mand voor om de kattenbak

Erg tevreden over de mooie mand. Hij was ook al een dag na de bestelling binnen: sneller dan verwacht. Het enige nadeel is dat de rand onder de opening iets te hoog was, waardoor onze kat wel in de kattenbak kon, maar er niet meer uit. We hebben nu een stapeltje kranten onder de kattenbak gelegd zodat die iets hoger in de mand staat. Nu werkt het helemaal naar wens!

Zeer snel en goed afgeleverd

Goede kwaliteit

Correct geleverd