Goede kwaliteit

Correct geleverd

Supper

Duidelijke website , goede en snelle levering.

Mand & stijl heeft duisijke website. Bjj bestelling nette emailbevestiging en snelle levering. Producten keurig verpakt en goede kwaliteit. Super tevreden.

wisselend.

dienst is prima, maar afmetingen kloppen niet steeds

wat service betreft top, vlugge levering

Degelijk materiaal. de portkosten waren enorm duur. Nog nooit zoveel betaald!

Topservice!

Alles perfect geleverd zoals besteld!

Hele snelle service

De bestelling was heel snel binnen. Leuk dat de naam op het mandje wordt gezet

vlotte service

Ik heb al een aantal keren besteld, ik vond de wasmand niet zo in goede staat wat ik nu ontvangen heb. Maar voor dit terug te sturen het gedoe hou ik deze maar. Wat ik jammer vind heb al echt voor een behoorlijk bedrag besteld en blijf de hoge verzending betalen.

Efficiënte communicatie en snelle levering

Prachtige hondemand zeer tevreden , snelle levering en vooral goede kwaliteit. .

Topmanden, topsnelheid

Mooie grote manden, perfect zoals omschreven, netjes verpakt en snel bezorgd.

Buiten de hoge verzendkosten geen opmerkingen

In het vervolg zou ik niet meer voor online kopen . Het wordt door de hoge verzendkosten een duur cadeautje.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product

Goed werk gedaan.

Wat wij besteld hadden kwam keurig op tijd.

Netjes en snel geleverd

De website is makkelijk om te bestellen, de producten zijn naar wens en de levering was heel netjes en snel.

Keurig geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit!

Mijn dochter is er superblij mee! En dan ook nog voor een goede prijs.

Mooie producten , overzichtelijke en makkelijke webshop en zeer snelle levering.

Spannend om iets te bestellen vanaf de site overtrof mijn verwachting. Alles probleemloos en precies wat ik wilde

Precies gekregen zoals ik het graag wilde.

Snel en netjes geleverd. Mooi en kwalitatief product.

Ik kende het bedrijf en de producten niet, dus het is altijd een beetje afwachten of het goed gaat. Ik ben heel tevreden. De paraplumand is mooi afgewerkt en stevig gemaakt. Wij gebruiken ‘m niet alleen voor paraplu’s maar ook voor hockeysticks. Geweldig dat er een in manden gespecialiseerd bedrijf bestaat; dat kan alleen doordat de verkoop via internet gaat! Dat is een groot voordeel van online shoppen. De communicatie over de verzending is ook duidelijk en snel. Verder een tip: zet ook een foto van de binnenafwerking op de website, want daarop zou je dan kunnen zien dat de mand stevig gemaakt is.

Prima. Mand bezorgd voor mijn nichtje precies op haar verjaardag!

Mooie mand laten bezorgen tijdens de Corona omdat een fysieke verjaardag niet mogelijk is. Toch een mooi cadeau. Groetjes Margriet

Hele mooie producten

Alles prima geregeld vanaf bestellen tot het afleveren.

Vlotte levering, goed verpakt, mooi product!

Zeer tevreden!

Super leuk!

Snelle service en mooie afgewerkte mand.