Snel en een prachtige mand

Prijzig, maar supermooi!

Ik heb een lectuurmand besteld, vond m wel aan de prijzige kant, maar toen ik 'm binnen kreeg, had ik het er graag voor over, hij is echt supermooi!

Dik tevreden !

Super snel en goed geregeld , naam ook goed !

Precies zoals de website het aangeeft.

Vlotte levering. Keurig verpakt. Netjes afgewerkt.

Ik ben er erg blij mee en mijn hondje ook

Snelle bezorging en geweldig verpakt

Besteld en direct een mail dat ik iets vergeten was in te vullen. Direct ook weer doorgegeven en het product wat we besteld hebben (speelgoedmand) was er binnen 2 dagen. Voortreffelijke service en zeer goed verpakt.

Uitstekende service en kwaliteit

Precies zoals op de website het product ontvangen in een paar dagen. Top!

Heel mooi mand !! Een aanrader past mooi in mijn interieur! Top!!!

Mooie mand, keurige levering.

Snel, netjes en verzorgt

Snelle bezorging , ik had helaas de verkeerde maat besteld. Product terug gestuurd , en binnen 2 dagen geld terug gestuurd gekregen . Super

Snel geleverd , goed prijs en kwaliteit verhouding

Zeer degelijk en mooi

Mijn ervaring met mand en stijl is zeer positief.snelle levering en de mand was meer dan degelijk verpakt super

Goede service en snelle levering!

nvt

Goede service, snelle levering

Leuk en ruim assortiment van goede kwaliteit. Snelle levering en na retourneren een snelle afhandeling.

Mooi

Letter ‘T’ lijkt een beetje op een ‘f’ maar heel erg mooi!

Duidelijke communicatie en snelle levering

Super mooi mandje en snel geleverd

MOOIE MAND

TIJDIG GELEVERD, GOED INGEPAKT

Snelle verwerking en goede informatie

Netjes geleverd en snel antwoord op mijn vragen

Leuke artikelen en prima levering

Ik heb al eerder hier besteld en dat is prima bevallen. Snelle levering. De mandjes die ik heb besteld komen bij mijn voordeur te staan. Ik kan niet wachten, nu eerst op zoek naar leuke planten.

Supersnel en supermooi

De manden zijn prachtig en voorzien van plastic. De levering is zo snel dat ik nog niet eens de track &tracecode had ontvangen of ze stonden al bij mij in de vensterbank :) Dat je je eigen tekst op de manden kunt later zetten is geweldig. Zo kun je de tekst aan je eigen situatie aanpassen. Ik ben fan. ;)

Leuke mand voor op de fiets van mijn kleindochter

Zeer vlotte levering

Mooie kwaliteit. Kwalitatief goed, mooi afgewerkt.

Zeer tevreden. De mand is mooi afgewerkt. Goede kwaliteit. Stijlvol. Pakket goed verpakt.