top

superblij met m'n spullen

Mooie en handige website, Snelle levering en prachtig product. Kraamcadeau kinderwagen. Heel leuk om te geven en om te krijgen

De mand is fijn alsook de levering. Dank u.

Oerdegelijke en prachtige mand!

Vlotte levering en alles was naar wens, wat moet een mens nog meer!

top

Zeer mooie kattenbakcover! Dit is al de tweede die ik bestel, echt prachtig, goede kwaliteit Snelle levering.

Bestelling werd snel geleverd.

Mooie producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Mooie manden en snel ontvangen.

Ik had manden besteld en binnen 2 dagen in mijn bezit. Ik ben blij met de prachtige manden en snelle levering.

Mooi product, snel geleverd!

Ik heb een picknickmandje besteld voor mijn jarige nichtje. De levering was snel en mijn nichtje was er super blij mee! Mandje is van goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit . Ook haar naam die er op gemaakt is zag er goed uit. Al met al heel erg tevreden!

mooie manden!!

twee leuke fietsmanden gekocht voor jongste kleinzoon, met zijn naam er op. Kind hartstikke blij, en zijn ook echt mooie, stevige manden

Mooi manden met namen, snelle levering!

De meiden zijn er ontzettend blij mee!

Goede ervaring gehad en op tijd ontvangen. Blijft in mijn gedachten voor volgende bestelling.

Mooie mand

Mooie stevige mand met naam. Blij mee!

Mooi fietsmandje

Hier een mandje voor de fiets van mijn dochter gekocht. Het mandje kwam 2 dagen na de bestellingen al binnen. Super schattig en mooie kwaliteit. Past precies op het fietsje. Mijn dochter is er heel blij mee!

Uitstekend service

Top kwaliteit. Super snelle levering. Ga het met plezier cadeau doen.

Netjes, snel, kwalitatief

snelle levering! Woensdagavond besteld vrijdag geleverd! Top kwaliteit en netjes!

van klantenservice, levering tot eindproduct gewoonweg fantastisch. De mandjes zijn prachtig, snel geleverd en je je krijgt snel antwoord op je vragen.

Alles naar wens

Eerste keer dat ik heb besteld en alles naar wens bezorgd.

Snelle levering en netjes verpakt!

Fantastisch geholpen met het verjaardagscadeau van onze dochter

Product was niet op voorraad keurig netjes en mail ontvangen wanneer het weer voorradig was en snelle levertijd.

SUPERLEUKE MANDEN, NETJES INGEPAKT EN BEZORGD

Leuke website de manden zien er goed uit!

Helemaal top

Goede en snelle service

Mooi product snelle levering

Fijne shop. Goede kwaliteit, goede omschrijving en mooi product. Aanrader!

Snelle , goede service