Goede en snelle service

goede en snelle service ,mooie manden

Altijd keurig op tijd,mooie produkten,div produkten besteld.Uiterst tevreden.Mvrgr N Treep

gewoon goed

goed geregeld allemaal .prachtige mand .alleen dat ikzelf geen antwoord heb gekregen op mijn mail

Mooie mand, goede prijs en snel geleverd

Mooie mand, goede prijs en snel geleverd

Mooie mand, snelle levering!

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuk mandje voor op de fiets van mijn dochtertje. Ik kwam op de site van mand en stijl en zag leuke mandjes waarop je de naam kon laten zetten. Mijn dochter is helemaal trots! De levering was ook snel. Zondag besteld woensdag in huis.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Super mooi!!

Super !!! héél mooi !

Een geweldige mand.TOP!

Het door ons bestelde mandje voor de fiets van ons kleinkind was perfect. Maar vooral de website is zeer goed ingedeeld en alles is gemakkelijk te vinden. Het door ons besteld werd snel geleverd en vooral netjes. Mand in stijl team bedankt voor de snelle levering en service. Met vriendelijke groet, Hennie van de Loo

Mijn ervaring met Mandenstijl is goed.

Mijn bestelling was binnen twee dagen binnen en was zorgvuldig verpakt. Het product voldoet ook volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben zeer tevreden en zou zonder twijfel opnieuw een bestelling plaatsen.

Super service

Snelle levering Ik heb een product omgeruild, dat liep ook reuze snel ,geld meteen terug en nieuw product die zelfde week nog geleverd. Kwaliteit van de manden perfect, goed verpakt zodat er geen beschadigingen ontstaan tijdens transport. Nogmaal alle lof!

Makkelijk en erg snel geregeld. Producten zien erg goed en mooi uit.

Mooi product en een snelle levering!

Prachtig

Mooie mandjes. Mijn dochters zijn er heel blij mee, zeker nu hun eigen naam er op staat. Zeer snelle service en heel netjes verpakt allemaal.

Prima levering en goede kwaliteit manden!

Snelle levering, compleet, onbeschadigd en mooie kwaliteit riet.

Dat alles naar wens was , zowel wat ik besteld en bezorging !

Bestelling helemaal naar wens

Duidelijke site en snel geleverd

Duidelijke site en snel geleverd

mooie mand en snel geleverd

Goed!

Snelle levering! Mooie mand! Erg blij mee!

Netjes vepakt en snelle levering

Mooie produkten

Heb al verschillende manden besteld heel mooi en erg leuk met de bordjes tekst eraan

Prachtige mand!

We zochten voor in onze hal een smalle hoge mand voor de schoenen van de kinderen. Heerlijk binnen komen elke keer weer door het Franse ‘bonjour’ dat we erop hebben laten zetten.

Snelle levering en mooie spullen!

Blij met de geleverde dieren spullen. Een sieraad voor in mijn huis.

Mooie mand voor een redelijke prijs....en snel antwoord

Mooie mand ontvangen voor een redelijke prijs. Ondanks dat ik zo dom was geweest een verkeerde naam op te geven kon ik de mand terugsturen en een nieuwe bestellen. Top!

Snelle , correcte levering , goede kwaliteit

Snelle correcte levering en een prima product