Superleuke cover voor de kattenbak

De mand is heel snel geleverd, binnen en paar dagen. Hij is heel mooi, ik ben er erg blij mee!

top en vlot.

Mooie levering.

Overzichtelijk website en zeer vlotte levering!

Ik ben heel tevreden met mijn manden! Volledig volgens verwachting en ze werden zeer vlot geleverd, 1 à 2 dagen na bestelling.

Site en levering en eindresultaat TOP!!

Ik heb een goede ervaring

Je kunt op een fijne manier manden bestellen. Snelle levering en de manden zien er prachtig uit. Zeer tevreden.

leuke spullen goede service

fijne communicatie per mail, je wordt bij alles geholpen. makkelijk en duidelijk retour beleid.

Mooi manden met leuk naambordje

Het bestellen was zo gebeurd en de levering duurde maar een paar dagen. Mooi mand voor mijn 8 jarige dochter besteld met een naambordje. Ze is er echt blij mee!

Super bedrijf!!

Mooie kwaliteit, snel geleverd, en echt leuke spullen we hebben al heel wat artikelen in huis van Mand en Stijl en ik geef ze ook graag kado!

Mooie en kwalitatieve fietsmand!!!

De fietsmand is meteen de volgende dag bezorgd. Hij staat prachtig op mijn dochters fiets. Jammer dat ik geen foto kan bijvoegen.

Prachtige rieten hondenmand en voederbak

Heel tevreden met de bestelling bij Mand en Stijl!

Beautiful product, super fast delivery

I'm super happy with this store, not only the product is excellent quality, but they delivered it super fast. Totally recommended.

Leuke mandjes

Ik heb 2 rieten mandjes gekocht bij Mand en Stijl. De prijs was prima en de levering ging vrij snel. Niks op aan te merken

Goede kwaliteit, snel geleverd, goed verpakt

Goede kwaliteit Goed verpakt en vlotte levering

Na mijn bestelling een mail gestuurd en kreeg snel een reactie.

Goed product en snelle levering.

De start was wat lastig. Het vinden van de plek waar de naam, die op de mand moest, ingevuld moest worden vond ik wat lastig. Dit kan met een iets andere opzet nog wat klantvriendelijker gemaakt worden m.i. Verder was ik tevreden, vlotte levering en mooi product.

Snelle levering en super mooi produvt

Super mooie fietsmand met naam ontvangen. De levering was ook bijzonder snel!

Mooi produkt, snelle levering

Onze bestelling, een rieten mandje voor de fiets van onze dochter, arriveerde heel snel. Het is een leuke mand voor een kleine prijs. En het bordje met de naam van ons kind is de kers op de taart.

meerdere keren wat besteld en altijd alles snel geleverd gekregen en een prima kwaliteit

Goede mooie kwaliteit manden Super blij mee

Keurig geleverd en mooie mand

Goede ervaring => goed op de hoogte gehouden van de verzending. Mand goed ingepakt en de mand ziet er heel mooi uit.

Mooi mandje, snel geleverd

Mooi mandje, snel geleverd

Goed en snel geleverd!

Aangenaam werken met jullie bedrijf!

Mooi assortiment met prachtige kwaliteit Perfecte service

Tipi voor hond of kat

Zo blij met de tipi voor dogs met naambordje voor onze dwergpincher Nena Ze ligt er graag in te snurken We liggen in een deuk Werkelijk té schattig..!