Geweldige service

Het contact, de bestelling en de levering waren super!

Goede service, neuten die ik had besteld passen niet bij de architraven die ik had besteld. Hierover ben ik netjes gebeld om te overleggen. Op de dag van levering ben ik gebeld door de chauffeur zodat er iemand thuis was voor ontvangst. Bij de levering zit een potje verf voor eventuele beschadigingen. Alles ook netjes verpakt. Al met al zeer tevreden.

Geheel naar wens geleverd. Eerst een staal opgehaald, vriendelijk geholpen, en daarna via internet besteld. Had n wens om later te laten leveren, en werd prima voor gezorgd .

perfect

prima plinten en perfect bezorgd van tevoren tijd en datum gekregen

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

Plinten zijn prima, maar mocht je iets willen retourneren dan kost het je €50 aan verzendkosten in totaal (versturen + retourneren).. too much

Goed geleverde kwaliteit plinten

Top geregeld van plinten.nl (levering ) De lijm kit is top plaatsen en goed positioneren en vast

Onverwacht een maand levertijd

Prima site, maar bij het bestellen/betalen viel het mij pas op dat de levertijd 1 maand is. Dat staat voor 'maatwerk (bij mij een vensterbank) idd wel aangegeven, maar was voor mij toch niet duidelijk en onverwacht. Hoop dat de bestelling net op tijd binnen is voordat de aannemer start.

Plinten zijn super en de levering snel en volgens afspraak

De website is duidelijk. Plinten zijn exact zoals aangegeven. Geen verrassingen en alles zo als afgesproken

Mooi afgewerkt en precies op tijd geleverd!

Mooie plinten en nette bezorging.

Mooie producten, zeer klantgerichte organisatie

Ik heb grenen vensterbanken, smetplanken en plinten besteld. De producten zijn mooi, netjes afgewerkt en geheel conform de opdracht. Degene die de opdracht verwerkt heeft, nam contact op om de detaillering door te nemen. Al met al: top,

Zoals je mag verwachten.

Heldere info over levering, goed verpakt en een vriendelijke bezorgservice.

Vlotte levering en mooie prijs

Bij de plinten voor het hele huis ook de speciale kit besteld. Ook deze was van uitstekende kwaliteit!

Correcte en tijdig geleverde bestelling

Mijn plinten voldeden aan de beschrijving en werden geleverd volgens op het afgesproken tijdstip. Tevreden klant

Geweldige plinten!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en de plinten zitten prachtig tegen de muur.

Meerdere keren besteld, altijd goed geregeld!

Mooie producten, super service!

perfect

Perfecte plinter bezorging netjes op afgesproken tijd

Super nette planken op de juiste manier geleverd

Goede prijzen voor goede producten. Ik ben erg te spreken over mooieplinten.nl

mooie plinten, snelle reactie op vragen.

Het bestellen via de website werkt prima. Snelle reactie op vragen en nette levering.

mooie plinten prima verpakt en keurig afgeleverd

volgens afspraak geleverd

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit sierlijsten

Een goede snelle levering en mooie en kwalitatief echt goede sierlijsten!! Alleen de kit was niet van goede kwaliteit deze was echt al hard waardoor de verwerkingstijd super kort was daardoor moeite om de plinten netjes op de muur te krijgen.

Toppie

Omdat ik in de buurt woon even langsgereden. Mooie showroom en opgeruimt magazijn. Vriendelijk rondgeleid door Rene. Plinten besteld en werden keurig afgeleverd. Mails ontvangen met bevesting leverdatum en tijd. Plinten netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen,

Mooie plinten goede service en prima aflevering

Goed product wat tijdig afgeleverd wordt en prima service

Goed bedrijf met mooie producten

Mooie spullen en komen afspraken na

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven