Toppie

Omdat ik in de buurt woon even langsgereden. Mooie showroom en opgeruimt magazijn. Vriendelijk rondgeleid door Rene. Plinten besteld en werden keurig afgeleverd. Mails ontvangen met bevesting leverdatum en tijd. Plinten netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen,

Mooie plinten goede service en prima aflevering

Goed product wat tijdig afgeleverd wordt en prima service

Goed bedrijf met mooie producten

Mooie spullen en komen afspraken na

Perfecte plinten .

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Brede keuze aan plinten en toebehoren, voor scherpe prijs.

Het zijn mooie plinten!

De grenen plinten zijn echt mooi gespoten. Prettig is dat er een blikje verf wordt meegeleverd om beschadigingen door het zagen te herstellen. Verder vind ik het contact met de leverancier erg prettig. Er wordt een oplossing bedacht om de levering te bespoedigen en de timing van het tijdstip van bezorging wordt nauwgezet gecommuniceerd.

Top, super tevreden

Schitterend materiaal en super service!

Betaalbare plinten, snel geleverd.

Strakke MDF plinten besteld en geleverd gekregen. Betaalbaar en zeer snel afgeleverd.

Perfecte plinten voor een perfecte prijs!

Goede service, goed meegedacht, nette levering op tijd, goede producten en vriendelijke mensen!

Perfecte service en uitleg

Perfecte service en uitleg

Helemaal goed

Van bestelling tot levering een positieve ervaring.

Mooi product, goede communicatie, snelle levering.

Men doet wat men uitstraalt.

Mooie goede plinten

Easy, winkelwagentje gevuld met de plinten die ik wilde, kit erbij. In de ochtend besteld en in de middag afgehaald in Veldhoven. Alles naar wens!

Goede producten, vlotte levering

Zeer mooie plinten

Snelle levering , door eigen vriendelijke bezorger Zeer netjes verpakt bezorgd. Schitterende plinten en afdeklijsten van gegrond grenen. Zou iedereen aanbevelen om bij deze firma te bestellen . In één woord TOP!!!!

Hele mooie plinten, goede prijs

Netjes op afgesproken tijd geleverd. Hele mooie plinten, nu voor de 2e keer besteld. Erg tevreden mee. Heel mijn huis heeft nu mooie plinten voor een mooie prijs, goeie kwaliteit. Echt een aanrader

Hele goeie service

Mooie showroom en goed advies gekregen. De bestelde plinten zijn keurig afgeleverd volgens afspraak!!!

Mooie deco plint

De keuken is nu echt af met de mooie decorative plint boven de kastjes En op de koof.

Snelle levering goede plinten

prima service, handig en snel.

Fijne zaak, leuke mensen en behulpzaam.

Top bedrijf

Zeer goed en deskundig advies

goede kwaliteit en klantvriendelijke probleemoplossing

Bij ontvangst van mijn bestelde plinten bleek de lengte niet volledig overeen te komen met mijn bestelling, waardoor ik een stukje plint te kort kwam. Na contactname werd dit opgelost door nog een plint na te sturen. Met dank voor de goede kwaliteit van de plinten en de klantvriendelijkheid kan ik mooieplinten.nl zeker aanbevelen. Veel succes verder met jullie bedrijf.

Prima plinten van mooi grenen

Plinten mooi geverfd in RAL 2010

Dorpstraat 143