Eerste keer dat ik wat heb besteld. Je krijgt keurig antwoord op de vraag die ik had gesteld. Indien ik weer plinten nodig hebt dan weet ik waar ik moet zijn. Ze hebben en doen meer dan alleen plinten.

Mooie plinten voor een goede prijs!

Top service!

Snelle reacties en goed service

Top levering

Altijd mooi afgewerkt. In dit geval neuten maar al meerdere malen plinten en ook prachtige originele vensterbanken.

Levering zou later plaats vinden ivm drukte in de fabriek, aangegeven dat daardoor onze planning averij zou lopen en is toen adequaat opgepakt en gezorgd dat levering alsnog op tijd zou plaats vinden. Top

Komen de afspraken na

Denkt mee. Snelle levering. Top

Zelden zo'n bedrijf meegemaakt, positief.

Alles klopt, wat ik wilde was op voorraad, leuk geprijst. Levering bijna op de minuut nauwkeurig en alles dusdanig verpakt dat ik absoluut 0 beschadigingen had. Perfect.

perfect

korrekt geleverd op tijd.

Top product

Top product met goede adviseurs

Goede plinten

Goede plinten doen wat ze beloven en mooi op tijd geleverd

Prima plinten, prima service

's avonds besteld, volgende dag opgehaald. Aardige mensen, goede service, prima plinten

Perfecte ervaring

Perfecte ervaring

Mooie plinten en goede service

Mooie website, alleen had ik me verkeken op de lever datum. Er stond op de site 1 tot 3 dagen. Alleen op de plinten met de afmeting die ik geselecteerd had, zat een na levering. Hier kwam ik pas achter na de bestelling. Dit zou iets duidelijker kunnen. Maar toen ik mailde met mijn vraag. Werdt deze meteen beantwoord. Overal zeer tevreden. Inmiddels zitten de plinten mooi tegen de muur.

Fantastisch, speciaal voor ons geleverd

Eerst wat samples besteld, en hierna de keuze gemaakt voor plinten, neuten en deurlijsten. Doordat de plinten op voorraad zouden komen op de dag dat de levering in limburg zou plaatsvinden, zouden deze pas in de ronde van de volgende week geleverd worden. Gezien wij de plinten eerder nodig hadden, hebben ze deze speciaal voor ons geleverd. Super service!

Gemakkelijk geleverd, fijn dat er eerst een test stukje kan worden besteld. De verzendkosten vind ik hoog maar dat is dan ook het enige.

Top ,snel gebracht

Snelle gebracht met eigen bestelauto

Mooie plinten, die we meteen hebben laten spuiten in de gewenste kleur. Zien er top uit. Voor herhaling vatbaar.

Keurig verpakt

Behoorlijk snelle levering.

Snelle service voor een nette prijs

X

Mooie plinten, op tijd geleverd

We moeten nog zien wat het effect van de 2K lak is. Zien en goed uit en met een afkortzaag mooie strak gekregen. Alleen wat een groene stof :-) Ik kwam te laat achter het bestaan van de voorgezaagde hoeken, nsa bestellen. De chauffeur gaf aan dat je het ook zelf kan maken en tipte hoe.

Super service en snelle reacties

Bij een probleem met een levering gelijk snel en zonder gezeur opgelost. Super! Daarnaast prima producten. Top!

Goede service en product!

Meerdere keren besteld en altijd onwijs tevreden. Goed geholpen bij de klantenservice, snelle verzending en vriendelijke bezorgers. De plinten zelf ben ik ook heel tevreden over en zijn voor zover ik weet ook de voordeligste keuze. >> topbedrijf!

Goed materiaal ,netjes ingepakt, en zeer fijn dat je van te voren gebeld wordt door de chauffeur.

Goed materiaal even schuren lakken en klaar ,ook perfecte lijm bijgeleverd.

Fijn bedrijf

Goede kwaliteit, fijne showroom, goede prijs en vriendelijke mensen. Service uitstekend. We zijn erg tevreden!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven