Snelle levering maar matige kwaliteit

De plinten zijn snel geleverd en de levering is goed gecommuniceerd. Helaas zijn de plinten wel krom getrokken (waarschijnlijk door wat vocht) en waren sommige eindstukjes wat beschadigd.

Snelle levering en mooie plinten

Heb al eerder bij jullie gekocht en nu wat erbij gekocht. Kwaliteit van de plinten is goed en de service is ook erg goed. Mvg Andre

Fijn bedrijf, goede website, mooi product

De plinten zijn prachtig. Blikje verf erbij voor eventuele beschadigingen, high tack lijm erbij, helemaal compleet en keurig op tijd geleverd door een nette bezorger. Top!

Goede ervaring

Mooieplinten is een prima bedrijf met korte lijnen en mooi materiaal.

Onze ervaring met dit bedrijf is al prima vanaf het bestellen van de proefstukjes. Goede communicatie, korte lijnen, doen wat ze zeggen. Het materiaal ziet er goed uit en de printen, in ons geval, zijn prima te zagen. Het twee keer gegronde materiaal zien er goed uit. De levering is punctueel, de vervoerder na voor levering telefonisch contact op. De materialen zijn zorgvuldig verpakt.. Goede keuzen in een woud van aanbieders. Top.

geweldige service. goede kwaliteit

geweldige en snelle service. perfecte kwaliteit.

Prachtige plinten en goede service

Wij hebben zwarte plinten voor de woonkamer besteld en witte plinten voor de eerste etage en zolder. Binnen een week alles keurig geleverd. En we werden netjes op de hoogte gehouden. De meegeleverde montagekit werkt ook prima dus alle plinten zaten snel op de muren.

Top!!

Snelle geleverd, keurig thuis bezorgt, netjes verpakt, mooie plinten. Super tevreden.

Mooie MDF plinten. Kwaliteit goed, netjes afgewerkt en snel geleverd. Gratis montage kit en een blikje, bijpassende, verf erbij. Nette eigen bezorgdienst met een vriendelijke chauffeur.

Snelle levering , alleen klein potje verf om plinten bij te werken ontbrak

Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding en heldere communicatie.

We werden tussentijds goed geïnformeerd over de status. Alles is volgens afspraak verlopen. Wij zijn tevreden.

Lijsten, plinten, alles is daar

Mooie lijsten, plinten etcetera in voorraad en meedenkend vriendelijk personeel! Ik zeg doen !

Kwaliteit heel goed!

Komen hun afspraken na.

Prijs kwaliteit komen niet overeen.

Mijn ervaring is niet zo goed. De meeste plinten zijn al krom als ze uit de verpakking komen. Veel randjes zijn slecht afgewerkt. Wat ik wel positief vind is dat je er een potje verf en kit bij krijgt. De levering is netjes georganiseerd. Half uur van tevoren een belletje dat ze er aankomen.

Mooie vensterbank, wel wat werk

Al een tijdje hadden we de vensterbank van Mooieplinten.nl op het oog. We moesten in mm aangeven hoelang alles moest zijn. We dachten daarbij: handig, want dan hoeven we bij de smetrand niet moeilijk te doen met de hoek enzo. Bij levering bleek dat je zelf toch nog in verstek de hoeken moet zagen. Je krijgt de kopse hoek in een doosje erbij. Werkt uiteindelijk gewoon prima, maar het was meer werk dan we hadden verwacht. Het resultaat ziet er overigens wel schitterend!

Heel goed!

Pakket kwam op tijd, netjes verpakt en compleet met klein potje verf om evt. plekjes aan te stippen. Wij zijn heel tevreden en kunnen dit zeker aanbevelen.

Top plinten.

Het zijn ook in werkelijkheid mooie plinten, goede afspraken, een vlotte en duidelijk aangegeven levering.

Goed bedrijf , duidelijk en stipt op tijd ! En kwaliteit! Ga zeker alles bestellen hier

Zeer prettig

Snelle levering van de stalen, tot 2 keer toe. Mooie producten.

Op tijd en compleet geleverd door vriendelijke medewerkers

Aanvullende bestelling direct compleet meegeleverd en de levering was precies op afgesproken tijd en door zeer vriendelijke medewerkers.

Op tijd en plinten en architraven zien er prima uit

Ik heb nu tweemaal gekocht en ben zeer tevreden

vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijk

Het contact vanaf het begin ervaarde we al als heel prettig! Ze denken met je mee wat in ons geval heel fijn is bij een enorme verbouwing. De afwerking van de woning is de laatste stap in het proces en zet de puntjes op de i. De plinten, neuten, het lijstwerk, de ensuitekast, de boekenkast, de ladefrontjes voor de keuken en de deuren passen allemaal bij elkaar en ook bij ons huis. We zouden iedereen aanraden om bij dit bedrijf te bestellen, daar krijg je geen spijt van!!!!

Super service, goede bereikbaarheid

Prima prijs, goede service….. en prima levering

Echt super

Mooie plinten en super snelle levering zeer tevreden

Komen keurig de afspraken na

Goed bedrijf