Goed geregeld !!!

Goed ontvangst in de showroom . Goed advies . Zeer nette overzichtelijk werkplaats

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goed spul en snel geleverd

Persoonlijk contact en service!

Levering gaat altijd snel. Ze denken met je mee en contact maken is makkelijk. Al meerdere bestellingen gedaan en heel tevreden over product en service!

duidelijk in communicatie en mooie producten

zoals bovenstaand, helder verhaal, scherpe prijzen en snelle levering

Mooie plinten, snel geleverd, goeie prijs

De plinten werden snel bezorgd en zagen er erg goed uit. Prijs was eveneens erg netjes.

Voldoende besteld dus geen probleem maar 1 meter met korrels in de verf.

Uitstekende service

Men heeft mijn order professioneel verwerkt en op tijd verstuurd.

Fijn bedrijf mooie producten

Mijn 2e bestelling hier en weer 100% tevreden. Mooie producten en fijn geholpen.

Snelle levering en kwaliteit

Overzichtelijke site, goede producten en levering

Mooie architraven, goede prijs en vriendelijke mensen.

Mooie plinten alleen erg dun in de kleur gespoten.

Super mooi

Snelle levering vsn mooie plinten

Vandaag besteld en morgen al kunnen ophalen: jullie maken het waar! Mooie voorgegronde plinten en met de bijgekochte superlijm zo geplaatst

Top service!

Goed advies en meedenkend...

Prachtige plinten

Prachtige plinten die al op kleur zijn, zeer tevreden over de kwaliteit.

Plinten, neuten en architraven besteld

Plinten, neuten en architraven besteld. Zeer tevreden. Alles netjes verpakt. De gespoten onderdelen allemaal goed beschermd ingepakt. Levering is goed te volgen via T&T systeem. Werd ook binnen de aangegeven tijd geleverd.

Bedrijf scoort een dikke voldoende.

Bestelling gedaan maar achteraf bleek dat de bestelde plinten toch niet op voorraad waren. Klantenservice nam contact op en kwam met alternatief, zodat de levering de volgende dag toch nog door kon gaan.

Fijne service, mooie plinten

Wij hebben al meerdere malen plinten besteld. Steeds goede ervaring. Leuk is het kleine blikje verf dat je erbij krijgt om de kopse kanten van de plinten bij te werken. De laatste keer extra goede ervaring omdat we de plinten snel nodig hadden hebben we telefonisch contact opgenomen; na overleg konden de plinten meteen de volgende dag geleverd worden! Topservice waar we erg blij mee waren.

Uitstekende kwaliteit en perfect op maat

Overzet vensterbanken besteld. Perfect op maat, goede materialen en strak verlijmd. Goede laag grondverf. Wel iets langer moeten wachten dan beloofd, maar zeer tevreden!

Goed en niet te duur!

Snel geleverd en netjes geleverd, goeie kwaliteit en voor een redelijke prijs, Ga zo door!

Echt heel mooie plinten

Netjes en op tijd afgeleverd. Mooie kwaliteit plinten.

Professioneel, klantgericht, perfecte service

Perfect bedrijf, van opdracht tot uitvoering. Professioneel, klantgericht, perfecte service !

Mooi product nette service!

Plinten besteld op kleur product is netjes verpakt met extra bescherming rondom de verpakking. de levering volgens afspraak, ga zeker vaker bestellen bij Mooieplinten.nl

We zijn langs geweest in de showroom waar we fijn advies hebben gekregen en wat staaltjes mee kregen. Online de bestelling geplaatst en op de afgesproken datum is het netjes afgeleverd.

Eerst goed geholpen in de showroom in mijn keuze. Zelfs op hun aanbod een sample meegekregen voor thuis. Daarna thuis online besteld. Bestelling was snel gereed om af te halen. Zeker een aanrader!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven