perfect, duidelijk en bondige site, maakt het kiezen makkelijk

mooie showroom echt verhaal (passie)

Prijs kwaliteit perfect

Snelle levering. Vlotte service. Prijs kwaliteit top

uitstekende

goed service, goed product

Netjes half uur van te voren gebeld, snelle levering en tevreden met de bestelde plinten. Erg fijn dat bezorgd kan worden

Goede service, uitleg en mooie producten. Aanbevelenswaardig!

Zoals hierboven beschreven is het een zeer prettig bedrijf. Reeds meerdere malen producten besteld en tot op heden top!

Top snelle vriendelijke levering

Betrouwbaar

Bijzonder goede ervaring

Na telefonisch contact werd meegedacht over de oplossing van mijn probleem (Levertijd) Niet alleen mee gedacht maar ook soepel opgelost Bij levering bracht de correcte chauffeur alle plinten in de garage

Vriendelijk, behulpzaam en zeer snelle levering.

Snelle levering, goed product

Duidelijke website, goed product en snelle levering.

Top bedrijf

Prima snelle levering

Helemaal top

Mooie plinten en zeer snelle levering ben er erg blij mee zitten goed in de verf top

Mooieplinten.nl levert uitstekende service.

Wij zijn er blij met de levering van onze deuren, plinten, architraven en vensterbanken. Goede uitleg over de montage en prima service. Het is erg mooi geworden en voldoet volledig aan onze verwachting. Voor ons volgende project kiezen wij zeker weer voor mooieplinten.nl

top

goede en snelle levering

Hele mooie producten van goede kwaliteit

Wij hebben enkele 1930 vensterbanken met bijbehorende raamlijsten besteld. Producten zijn erg mooi en solide. Echt een sieraad in onze jaren 30 woonboerderij. Wij gaan zeker opnieuw bestellen hier, want er moeten nog meer vensterbanken vervangen worden.

beste plek voor plinten, architraven en en suite meubels

Top bedrijf. Alles netjes, goede prijzen, goede spullen, uitstekende service. Levert veel sneller dan concurrenten. Ook hele mooie en suite meubels. Niet naar een ander gaan.

Mooi afgewerkt!

Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis vensterbanken en smetplanken van de 1900 collectie besteld. Ontzettend goed en al mooi afgewerkt in de grondverf. Snelle levering en fijne communicatie bij vragen.

Wat een TOP bedrijf

Nadat ik plinten had besteld werden deze keurig afgeleverd. Half uur voor bezorging gebeld dat ze er aan kwamen. Helaas na het plaatsen van de plinten toch te weinig besteld. Na 1 telefoontje krijg ik nog 4 plinten geleverd. Zonder bezorgkosten super fijn!!! Wat een service. Ik beveel jullie aan al mn bekenden aan als TOP bedrijf. Geweldig bedankt.

Geweldig van advies tot snelle levering

Ik had plinten, architraven en neuten nodig. Fijn geadviseerd over type en aantallen. Na bestelling kon het de volgende dag al geleverd worden. Super!

Reeds enkele keren niet geschilderde deurlijsten en plinten laten leveren tot absolute tevredenheid. Hebben bij de laatste levering een (water)kwaliteitstest gedaan. Stuk deurlijst in kom water gelegd rond de middag. Om 20.00 u 's avonds er uitgehaald. Er was geen enkele schade. Beter nog, na een nacht drogen geen vervorming en geen zwelling. Buiten het mooie esthetische dus ook zeer goede kwaliteit. Bovendien vlot persoonlijk contact met bedrijfsleider voor vragen of advies en correcte afspraken i.v.m. levering. Luc Brasschaat (Be)

Bij Mooieplinten.nl = Afspraak is Afspraak

Via mond op mondreclame kwam ik op de website van Mooieplinten.nl. De reden dat ik bij Mooieplinten.nl mijn aankoop heb gedaan is: Website: - toegankelijke website, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk - mooi assortiment artikelen (van klassiek tot moderne stijl) - duidelijke tekst en goede uitleg Service en klantgericht: - medewerker(s) zijn vriendelijk en meedenkend zowel aan de telefoon als bij aflevering Levering: - aflevering volgens schema - artikelen goed verpakt - wordt 30 min van te voren gebeld zoals omschreven op de website Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de spullen die geleverd zijn en de service. Ben zeer tevreden en een echte aanrader om de website te bezoeken.

Mooie plinten!

Alles volgens afspraak, helemaal top.

Snel en goede service

Goed en snel geleverd. Plinten netjes in kleur zelfs potje verf erbij geleverd.

Fijne service en mooie plinten

Prettig contact, snelle service en kwalitatieve plinten. Zeker een aanrader!

Erg goede service!

Meermaals deurneuten besteld bij Mooieplinten. Bij de laatste bestelling had ik achteraf gezien verkeerde maat doorgegeven. Dit is kosteloos opgelost door Mooieplinten.nl. Erg goede service! Aanrader

Makkelijk

Keurig op tijd en netjes in huis gelegd met de kit er bij .

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven