Prima kwaliteit en service!

Prima kwaliteit en service!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Correcte firma met uitstekende service en klantvriendelijkheid !

Correcte afhandeling van twee bestellingen. Ook de levering aan huis was duidelijk met een telefoontje vooraf. Topkwaliteit met een uitstekende service !

Goede kwaliteit, vriendelijke bezorger en snelle levering. Echter is het soms toch moeilijk kiezen op een foto.

Prima service.

Prima service en mooie plinten

Fantastisch!

Wat een geweldige levering, snel, vriendelijk en wat een leuke koerier. Wij zijn super tevreden over mooieplinten.nl. Snel geleverd, mooie kwaliteit, vriendelijke bezorger, Top! Ik zou dit iedereen aanraden.

Goede service en snel

Snelle reactie op e-mails. Goede communicatie over levertijdstip.

Na een kleine correctie op de website: zeker aan te bevelen.

We hebben gekozen voor de monumentenplint en deze is echt heel mooi. Echter wat tegenviel is de ruimte voor kabels weg te werken. Speciaal voor Mooieplinten.nl gekozen omdat de afmeting is aangegeven op website. Gemeten, en ja, dat zou net passen met 3 CAT6 internet kabels. Helaas was de (halfronde in tegenstelling tot de rechthoekige uitsparing die afgebeeld is) uitsparing toch te klein en het zelfde als de concurrentie. Gevolg: veel freeswerk om dit aan te passen. Het zou goed zijn om dit op de site aan te passen. Uiteindelijk toch tevreden, snel geleverd en voorzien van genoeg superkit!

Hele goede service en prachtige plinten

Wij twijfelden welke plinten we het best bij ons huis vonden passen. We kregen toen van iedere soort 1 klein stukje toegestuurd zodat we makkelijker konden kiezen. Dat was heel fijn. Uiteindelijk toch weer voor de monumentenplint gekozen. Dit is de derde keer dat ik een bestelling plaats bij Mooieplinten.nl en ben altijd heel erg blij met de service en kwaliteit. We hadden per ongeluk ook 1 neut te weinig besteld en die is toen nog per post heel snel opgestuurd. Heel erg fijn allemaal.

Zeer goed!

MDF vochtbestendige plinten besteld. Niet helemaal goed opgemeten door mezelf, dus iets weinig. Ben gaan bijhalen in de bouwmarkt. Wat een verschil in zwaarte, kwaliteit. Top product! Zeer tevreden over de bestel site, de telefonische toelichting, de aflevering en verpakking.

Bestel er niet voor niks al 7 jaar mijn plinten.

Ik heb inmiddels alle plinten in mijn huis in etappes vervangen na nieuwe vloeren. Keer op keer besteld bij mooiplinten.nl om dat de kwaliteit, service en snelheid uitstekend is!

Goede kwaliteit, snelle levering!!

Eenvoudig te bestellen en betalen. De bestelling wordt heel snel verzonden. Telefonische contactname op de dag van de levering m.b.t. het exacte uur van levering. Zeker voor herhaling vatbaar. TOP!

Goede service, flexibel

Goede kwaliteit en service!

Precieze maatvoering, mooi product en goede ervaring

Zeer professioneel en top kwaliteit.

Bekwaam personeel. Snelle reactie en men stelde gerichte bijkomende vragen. Heel vriendelijk en duidelijk gemaakte afspraken.

Good price, fast service

Ordered on sunday, picked up on monday afternoon. Good price with free kit.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de levertijd en deze ook na komen.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke info en redelijk snelle levering. Chauffeur belde netjes, een half uur voor levering.

Functionaliteit van de website kan beter, en voor het aflakken in niet standaardkleuren is meerprijs te hoog, dan maar zelf doen.

• Communicatie

Pluspunten

Heldere communicatie en website Doet wat beloofd is. Kwalitatief mooi en zeer goed verpakt.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk, kundig, goede adviezen, mooi materiaal.

Iets meer keuze mogelijkheden in afmetingen van deurstijlen en neuten zou het aantal sterren nóg meer verhogen.

• Communicatie

Pluspunten

Dankzij de duidelijke instructies op de website konden we zelf makkelijk vensterbanken op maat bestellen. Ik had nog een vraag over de levering. Vriendelijk en goed telefonisch geholpen. Levering was zoals gepland met een verzendbevestiging vooraf. Kwalitatieve vensterbanken.

Levering is helaas niet heel snel, maar de vensterbanken zijn het wachten waard.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer te vreden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit

Nvt

Dorpstraat 143