Pluspunten

Topservice, levering aangekondigd en mooi op tijd + telefoon op voorhand, vriendelijke mensen!

N/A

• Communicatie

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding een dikke 8, service was goed al zat ik wel heel de dag thuis te wachten en was ik de laatste in de rij van bezorgen ik kon thuis werken maar dat is misschien niet voor iedereen mogelijk.

Probeer de verwacht levering desnoods dagdeel een dag van te voren aan te geven.

• Communicatie

Pluspunten

De levering duurde voor mij te lang maar alles was mogelijk qua ophalen. Binnen een uur werden de plinten vanuit Belgie ingeladen om naar een dorp in de buurt van Tilburg te brengen. Ondanks dat het bedrijf niet open is op zaterdag was het geen probleem om de plinten op te halen op zaterdag!! Flexibiliteit op zn top!!

• Communicatie

Pluspunten

Alles netjes en op de afgesproken tijd geleverd. Ook een goede uitleg gehad over hoe tips om je plinten te plaatsen.

• Communicatie

Pluspunten

Goed materiaal. Hele goede service en goede communicatie. Ik had wat neuten te weinig besteld en deze werden zelfs gratis nagestuurd. Super service, dat zie je niet zo vaak meer.

• Communicatie

Pluspunten

Ondanks dat ik zelf vergeten was om bij mijn bestelling eind stukjes toe te voegen voor de plinten stuurden ze zonder pardon gratis de eind stukjes. Ook deden ze niet moeilijk dat er een stukje plint beschadigd was, het was gelukkig niet nodig maar ze wilde maar al te graag een nieuwe sturen. Ik ben zeer te vreden over het product en de service.

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Snel, duidelijk en doen wat gezegd wordt!.

• Communicatie

Pluspunten

mooi afgewerkt product

nihil

• Communicatie

Pluspunten

kwalitatief goede plinten. Goede website die informatie geeft over welke plint het beste past bij mijn stijl en huis.

Goede gebruiksaanwijzing. Ik ben geen handige klusser of doehetzelver... integendeel :-) Dus een duidelijke instructie over het zagen, de lijm, wat te doen bij ongelijke muren, kieren etc. Ander verbeterpunt: jullie verkopen een goede verstekbak, maar waarom geen goede zaag?

• Communicatie

Pluspunten

Goed product.

Info over levering altijd actief delen met bestellers. Nu zelf achteraan moeten gaan, wel direct antwoord gekregen en daarna goed geinformeerd.

• Communicatie

Pluspunten

Korrekte en snelle levering als afgesproken. Mooi materiaal

Pluspunten

Mooie, overzichtelijke website. Leuk dat de jaartallen staan bij de deurlijsten zodat je makkelijk je keuze kan maken aan de hand van het bouwjaar van je huis dat je renoveert. Wij hebben plinten en deurlijsten met de bijhorende sokkels besteld en ze zijn prachtig, echt met details. Top! Alles werd ook netjes afgeleverd door de eigen koerierdienst. Wij maken alvast reclame.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt, incl. lijm,verf en kwastje.

betere controle op lak werk,1 plint niet strak door druppels in de lak.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer tevreden over goede kwaliteit en de vlotte levering in 2 dagen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes en op de afgesproken tijd zonder problemen geleverd

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, afspraken netjes nagekomen, hebben zelf gebeld voor controle of de bestelling die we maakten klopte. Plinten waren van goede kwaliteit en goed afgewerkt

geen

• Communicatie

Pluspunten

Afelvertijden erg goed gecommuniceerd

• Communicatie

Pluspunten

Mooie en kwalitatief goede plinten geleverd. Plinten waren netjes verpakt. Goede communicatie ivm gewijzigde levering.

• Communicatie

Pluspunten

goed product . levering uitstekend .

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven