Fantastische prijs/kwaliteit

Voor een hele nette prijs deze plinten kunnen ophalen en zelf geplaatst thuis. Zien er fantastisch uit!

Helemaal goed.

Geleverd volgens afspraak. Zelfs met een potje verf.

Makkelijk, mooi en netjes. Ook toen het even niet lukte met de website prima geholpen aan de telefoon.

Wederom top

Al eerder wat besteld en toen ook tevreden. Ook nu prima service, netjes geleverd en goede kwaliteit.

Zeer goed wat betreft prijs/kwaliteit.

Snel, vriendelijk, écht mooie plinten.

Niets op aan te merken, erg tevreden.

goede hulp en staan altijd voor je klaar

vriendelijk en hulpvaardig staan meteen klaar. met kwaliteitsproducten

Mooie plinten met extra lijm en een potje lak om bij te werken.

Prima service.

Uitstekende kwaliteit, ruim binnen verwachte periode geleverd

Perfect gespoten in bestelde RAL-kleur, binnen verwachte tijd. Was een paar plinten vergeten, even contact opgenomen en deze werden met eerdere bestelling gecombineerd zodat alles ineens werd geleverd. Ruimschoots bevestigingskit bijgevoegd en zelfs van beide kleuren een busje verf voor kopse kanten en/of een beschadiging.

Plinten zoals beschreven en goede bezorgservice

Goede bezorging

mooi product

snel en eenvoudig bestellen, mooi op tijd geleverd, goede kwaliteit.

Snelle levering en mooie plinten

Binnen een week geleverd. Mooi afgeschilderd in ral 9016. Chauffeur precies op tijd. Zal hier zeker weer bestellen.

Mooi gelakte plinten

Snel geleverd, mooi gelakt en met montagekit + busje lak. Prima!

Snel geleverd, onbeschadigd en mooi.

Volgens afspraak.

Prima prijs/ kwaliteit en snel geleverd (BE).

Ik ben bijzonder tevreden na een tweede bestelling bij mooieplinten.nl. Goede kwaliteit en vlot geleverd.

Super snel geleverd

Super product en goede, snelle service

Helemaal naar verwachting. Goede online rekenhulp en snelle, nette levering.

Snel en efficiënt

Goede service , vlot en efficiënt

Mooie RAL 9010 plinten, bijbestelde eindstukjes slechte kwaliteit

Geverfde plinten online besteld zodat plinten niet zelf nog gelakt moeten worden. Mooie kwaliteit, snel geleverd en met 12% korting. Bladderen wel eenvoudig af bij verstekzagen. Achttal meebestelde eindstukjes (€3,- per set) waardeloos en slechte kwaliteit: het zijn afgezaagde stukken plint, waardoor als je er haaks op kijkt het profiel van de plint ziet en dit niet eens is meegelakt. Die raad ik af. De plinten raad ik aan, de eindkapjes niet.

Mooie plinten voor een goede prijs

Snelle levering door vervoer in eigen beheer. Prima product tegen een goede prijs.

Mooie plinten, snelle afhandeling

Mooie plinten, snelle afhandeling voor een eerlijke prijs.

Mooie keuze, snelle service, degelijk materiaal. Hadden een opmerking maar daar eend ik een email voor Groetjes

Supermooi en toffe service

+ mooie plinten van mooieplinten ontvangen (had al zo'n vermoeden). + heb gratis lijm gekregen bij de bestelling. + alles keurig en op tijd bezorgd met eigen transport. + zijn telefonisch goed bereikbaar bij vragen (in mijn geval ging die over de levertijd)

Mooie plinten, super service!

Nu al voor de 3e keer plinten besteld bij Mooieplinten.nl. Prima plinten en een goede prijs kwaliteit verhouding. Indien er vragen of afwijkingen zijn, wordt hier snel en professioneel op gereageerd en geageerd. Een aanrader!

uitstekende kwaliteit en goede service

uitstekend

Dorpstraat 143