Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke bezorger!
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie Verhouding prijs / kwaliteit prima
Pluspunten
Keurig afgewerkt conform afspraak, prima verpakt en geleverd.
VerbeterpuntenWanneer de chat niet bezet is, door b.v toiletbezoek of lunch, laat dat dan weten. Zou jammer zijn wanneer de klant naar een andere site gaat. Ik bleef wachten en na een mail gestuurd te hebben is het verder goed gekomen. Had er alle begrip voor, dus alleen bedoeld als positieve reactie.
Pluspunten
Goede kwaliteit en vlotte levering.
Pluspunten
Kwaliteit dik in orde Goede communicatie Leverdatum in overleg Aankomsttijd van tevoren bekend
Pluspunten
Zelfs op zaterdagavond een chat waarop je vragen meteen beantwoord worden.
VerbeterpuntenPlinten in dozen leveren i.p.v. plastic
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Afspraken voor 100% nagekomen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed verpakt en netjes afgeleverd. Je krijgt een e-mail welke dag de levering komt en de dag zelf bellen ze ook netjes van te voren. Plinten zitten ook netjes en stevig verpakt met dik karton.
Verbeterpuntenlevertijd was iets lang, maar dat komt ook omdat we op kleur geschilderde plinten hadden.
Pluspunten
Super service, het bestellen zelf was simpel en handig op een duidelijke en overzichtelijke site. De plinten werden netjes en perfect op het afgesproken tijdstip door de eigen leveringsdienst bij ons thuis bezorgd, samen met de bijhorende gratis bevestigingskit. De kwaliteit is prima, alle plinten waren in perfecte staat. En de prijs was daarbovenop echt fantastisch! Wij zullen zeker nog meer plinten bestellen wanneer we de bovenverdieping van ons huis opknappen!
Pluspunten
Overzichtelijke site, goede prijs/ kwaliteit en gratis lijmkit. De plinten werden netjes geleverd.
VerbeterpuntenZe geven aan te bellen voor een afspraak, maar ik kreeg alleen een mail met een leverdatum die niet uitkwam. Geen probleem, maar de volgende mogelijkheid was pas een week later, dat was wel jammer. De plinten zelf waren goed, al waren ze wel grof en moest ik glink schuren om ze glad te krijgen, wat niet handig is omdat ze voorgegrond zijn.
Pluspunten
Reageert snel en goed op vragen. Afleverkwaliteit is prima, met veel aandacht voor de verpakking om beschadigingen te voorkomen. De meegeleverde lijm werkt prima. Ofwel, alle reden om deze levering als goed te beschouwen, aan te bevelen aan derden.
VerbeterpuntenDe levertijd van de plinten die moesten worden geschilderd is (te) lang, althans voor mij. Ik heb bij een tweede levering van enkele plinten afgezien van dit lakken en dat zelf gedaan. Niet vanwege de prijs, maar vanwege de levertijd.
Pluspunten
Zeer snelle levering, telefonische afspraken werden correct uitgevoerd!
VerbeterpuntenDoe zo verder !
Pluspunten
Goed no-nonsens bedrijf met prima product.
Pluspunten
Vlotte en prima communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie klassieke deurlijsten en neuten gekocht, nagenoeg dezelfde als in ons jaren ´20 huis en voor een schappelijke prijs. Kwamen het ook nog eens kostenloos thuisbrengen. Zeer tevreden!
Pluspunten
alles prima verlopen, netjes verzorgd en geen klagen.
Pluspunten
Gewoon goed.
Pluspunten
Snelle levering .En bij vragen online snel of onmidelelijk antwoord .ook betaling naar keuze online of bij levering .
VerbeterpuntenEr was 1 plint met overlangs een diepe kras, dit was er toevallig één in een andere maat . Misschien daardoor snel erbij gedaan zonder na te kijken .
Pluspunten
Mooie pinten, ging even wat fout maar super snel geregeld.
Pluspunten
Doen wat ze beloven, goeie service voor een goeie prijs
Pluspunten
Snelle respons Goede adviezen Prima snelle levering
Pluspunten
Mooie plinten, goede kwaliteit en strak afgelakt. Mooier kun je het zelf niet maken!
Dorpstraat 143
5504 HD Veldhoven