Pluspunten
Gelakte plinten hebben een magere dekking
Geachte Klant, Ik dank u hartelijk voor deze beoordeling. Veel plezier met uw bestelling!! mvg, Ger Antonis
Pluspunten
Alles volgens afspraak
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Altijd netjes op tijd
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Prima!
Pluspunten
Goede levering en een mooie prijs voor de plinten
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling en levering Bij de vooraf geverfde plinten zat zelfs, extra verf bij voor de zaagsnede. Top
Pluspunten
Alles klopt gewoon.snelle levering goed product
Pluspunten
Sterke kwaliteit!
Pluspunten
Er werd snel gereageerd en gebeld voordat ze kwamen leveren.
VerbeterpuntenWe hadden dingen ingevoerd op de site waar me later nog weer naar gevraagd werd omdat dit niet goed doorgekomen was.
Pluspunten
Product en levering: niks op aan te merken.
Pluspunten
Scherpe prijs en goede communicatie.
Pluspunten
Zo als het hoort te zijn
Pluspunten
keurige levering en meedenken
Pluspunten
Goeie kwaliteit, goeie service
Verbeterpuntenlevering was redelijk lang na bestelling (zo'n anderhalve week)
Pluspunten
Klantvriendelijke, probleem oplossend
VerbeterpuntenVakantieperiode vermelden op e site i.v.m. de levertijd
Pluspunten
VerbeterpuntenLangere lengtes zou een pré zijn
Pluspunten
Perfecte service en vlotte levering! Een echte aanrader!
Pluspunten
Goede duidelijke communicatie v.w.b. verzending en levering
Verbeterpuntengeen
Dorpstraat 143