Pluspunten
Duidelijke complete site. Alle benodigde informatie en materialen aanwezig. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed - plinten zaten goed in de lak en waren zorgvuldig verpakt. Snelle levering en tijdig gebeld op de dag van levering.
VerbeterpuntenIn de bevestigings mail was vermeld dat er gebeld zou worden over een leverings afspraak of mail met leverings datum. Beide helaas niet ontvangen (ook niet in de spam box). Op de dag zelf ben ik (op tijd) gebeld en ik moest dus onverwachts naar huis om de levering in ontvangst te kunnen nemen.
Dank voor uw beoordeling, ik zal het nog even onderzoeken waarom u geen mail heeft gehad. Inleider geval bedankt voor het melden.
Pluspunten
Zorgvuldig. Goed bereikbaar, flexibel en snelle afwikkeling. Helemaal prima.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Zeer snelle service! Zondag besteld,maandag binnen.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Goed materiaal Prima levering Vooraf aflevertijdstip afgesproken, prima
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Ik heb linkse en rechtse eindstukjes er bij besteld,maar hoe moet. Ik die in vredesnaam gebruiken
Hartelijk dank voor de beoordeling, de uitleg van de eindstukjes staan vermeld onder de kop diversen bovenaan de Website op mooieplinten.nl, hier leg ik uit aan de hand van tekst, tekening en een foto wat u moet doen. Het spijt mij dat u het niet gezien heeft, als u nog van dienst kan zijn hoor ik het graag. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Goed bereikbaar, flexibel, after sales top!
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Flexibel bedrijf met snelle en goede levering
VerbeterpuntenIn ons geval geen verbeterpunten
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Snel bericht, snelle levering, keurig netjes verpakt,
VerbeterpuntenGa ze door
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Superkwaliteit gelakte plinten Geleverd met gratis kit, verfblikje en kwast Binnen 7 werkdagen geleverd
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Zeer vriendelijke verkoper
VerbeterpuntenAdres vinden en eventueel vermeldden op website
Hartelijk dank voor de beoordeling. Het adres staat onder contact. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Helder, degelijk, geen fratsen. Duidelijke website
Verbeterpuntenniet
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Zeer mooie plinten !!!
VerbeterpuntenDoe zo verder !!!
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Mijn beteling is altijd op tijd binnen En netjes verpakt
VerbeterpuntenAantal leverdatum niet bekent als je besteld
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
prima prijs en service, we hebben nu al voor de tweede maal naar volle tevredenheid plinten bij dit bedrijf besteld. Echt een aanrader!!
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Kwalitatief goed product. Netjes te verwerken.
VerbeterpuntenWeinig flexibiliteit in bezorgmomenten.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Wat een geweldige service! Was iets te laat met bestellen, maar Ger, dacht aan alle kanten met ons mee. Het juiste product op tijd geleverd. Daarnaast kwam ik 2 korte stukjes te kort, welke obv service werden nagezonden! Dit bedrijf is wat mij betreft een voorbeeld voor vele andere!
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Fijn dat er even persoonlijk gebeld word om een leveringsdatum en tijdstip af te spreken. Kon allemaal snel geregeld worden.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Mooie kwaliteit plinten en netjes in de grondlak !
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Ger Antonis
Pluspunten
Komen de afspraken keurig na, leveren op afgesproken tijdstip. Prima verpakt, 100% kwaliteit!
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Ger Antonis
Pluspunten
Prachtige, afgelakte plinten!
Dorpstraat 143
5504 HD Veldhoven