Pluspunten
Mooie plinten voor een super prijs,snelle levering
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Maar met name mooie kwaliteit!!
VerbeterpuntenNeuten mogen aan de bovenzijde ook een ronde kant hebben
Hartelijk dank voor uw beoordeling! De plinten wordt door ons vanuit een lengte gezaagd, de ronde kant die door de klant zelf te worden aangebracht, de ene klant wil strak en de andere afgerond, vandaar. Bedankt, Ger Antonis
Pluspunten
vlotte levering en heel goed verpakt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, extra korting en meegeleverde montagekit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Perfect geregeld! Kwaliteit Plinten
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Uitstekend!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
goede communicatie, stiptheid en vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Ben direct gebeld over mijn opmerkingen! Zeer alert en attent. Heb vertrouwen in de voortgang
VerbeterpuntenHoudt zich niet aan de beloofde levertijd, reageert traag op mails en is niet duidelijk in lever tijdstippen.
Geachte Heer Haak, Bedankt voor uw input, uw bestelling is binnengekomen op 29-12-2014, aflakservice heeft een levertijd van 5-10 werkdagen. Ik heb het voor u kunnen regelen dat wo 14 januari 2015 de plinten afgelakt en wel worden bezorgd bij u. Dank, Ger Antonis
Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle service, gewoon goed!
VerbeterpuntenBetalen via ideal kan alleen met een inlog account. Dat wordt nergens duidelijk aangegeven.
Geachte heer Macweekers, Dank voor uw beoordeling en verbeterpunt, ik heb dit bekeken in de webshop, maar u kunt gewoon afrekenen met iDeal, zowel bij eenmalige bestelling als bij een account. Misschien is er een storing geweest bij iDeal of de banken, dat gebeurd nog wel eens. In ieder geval bedankt voor uw beoordeling, ik vind het altijd prettig als de klant de moeite neemt om een feedback te geven. Gr. Ger Antonis
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
scherpe prijs. snelle levering. goede afspraak over aflevering. de naam klopt inderdaad het zijn echt "mooie plinten".
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende prijs/kwalitei, telefonische feedback over verzending.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Heb naar Mooieplinten.n. gebeld voor informatie, ben zeer goed geholpen door de bezorger van de plinten. Kon daarna de plinten online bestellen en afrekenen en na een dag werden ze keurig en zeer vriendelijk afgeleverd.. Als ik beneden de plinten ga vervangen weet ik jullie weer te vinden!! Dus van mij een welverdiende dikke 10 !!! Hele gezellige feestdagen toegewenst en een gelukkig en voorspoedig 2015
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Ook voor u prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2015.
Pluspunten
Tot 2 X toe besteld. Super snelle levering. Mooi plinten en architraven.
VerbeterpuntenIk vind de verstekbak niet erg handig in gebruik
Beste Sandra, Dank voor uw beoordeling en dat u 2x besteld heeft, ik ben wel benieuwd wat u niet handig vind aan de verstekbak, misschien kan ik u helpen. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Direct contact met de klant
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede kwaliteit, vriendelijk en correct, bedankt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, nette producten
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Uitstekende communicatie. Ben gebeld wanneer het mij goed uitkwam en van te voren werd ik gebeld hoelaat ze er waren. Producten zagen er goed en mooi uit! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Dorpstraat 143
5504 HD Veldhoven