Geachte heer Verzendaal, Na aanleiding van uw beoordeling heb ik telefonisch contact met u opgenomen, heel het verhaal berust op een misverstand dat heeft u zelf ook toegegeven, er stond inderdaad iemand onze chauffeur op te wachten, die heeft netjes aangewezen waar we de plinten moesten neerleggen en dat hebben we ook gedaan!!!! Jammer dat we dan niet aan uw wensen hebben kunnen voldoen, wij zullen hier in het vervolg op letten. Één advies/opmerking naar u, graag als er iets gebeurt met ons bellen dan kunnen we nog iets regelen cq recht zetten, nu moet ik het een maand later lezen in de beoordeling, dat is jammer, want wij hebben onze service erg hoog in het vaandel staan! Ger Antonis
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
perfecte en vlotte levering
Verbeterpuntenmat , glans beter vermelden
Dank u wel voor uw beoordeling!
bij de verstekbak ook een zaag leveren.
Hallo, Bedankt voor uw verbeterpunt, we zullen het zeker meenemen en bekijken!
Pluspunten
Alles gewoon zoals bedoeld. Bestellen/ levertijd afspreken en keurig voor elkaar prima zo
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
mooie strakke gelakte plinten en perfect verpakt tijdens de verzending.
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
snelle, correcte en qua prijs concurrerende levering; tevens per telefoon nog gemeld wanner/hoe laat geleverd werd een dag vooraf. Prima service !
Verbeterpuntenals ik een verbeterpunten zou moeten noemen dan zou dat zijn om op de faktuur ook de gratis montagekit te vermelden; de gratis verzending wordt wel genoemd, dus als de montagekit niet wordt genoemd kan dat voor verwarring zorgen.
Geachte heer/mevrouw de Kleijn, Dank voor uw verbeterpunt, inmiddels hebben wij de "Gratis Montagekit" vermeld staan op de orderbevestiging. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
ziet er goed uit, ben zeer te vrede
Verbeterpuntenalleen de hoek stukjes , die passen niet, en weet niet hoe je ze moet monteren.
Geachte heer Blok, Bedankt voor uw verbeterpunt, op de website bij rubriek eindstukjes leggen wij uit wat u dient te doen om deze eindstukjes te plaatsen, dit doen wij mbv een tekening en tekst. Gr. Ger Antonis
Pluspunten
Zijn zeer goed bereikbaar, s'avond na vijfen wordt je mail beantwoord Na deze beoordeling krijg je zelf een antwoord dat 5 Mtr plinten niet handig zijn.
VerbeterpuntenPlinten van 5 mtr?
Hallo Stefan, Dank voor uw verbeterpunt, wij zijn echter van mening dat een plint van 500cm lang niet te handelen is in huis, verder is er nog een technisch aspect, de plinten moeten goed aansluiten op een vloer, bij hele lange lengtes is dat nagenoeg niet mogelijk omdat de plint dan nooit helemaal aansluit op de vloer, omdat een vloer namelijk nooit helemaal vlak is. Bij plinten van 244cm is dat veel makkelijker uit te voeren, het enige is dat u op een lange muur plinten aan elkaar moet maken, als u dit doet dmv een verstek (dus niet koud tegen elkaar) krijgt u een mooi geheel. Het is iets meer werk maar het resultaat mag er zijn en de vloeren kunt u veel makkelijk paszagen op de vloer, zodat er geen lelijke kieren onder de plint ontstaan
Pluspunten
Goed recht, goed gegrond, mooi strak
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, zakelijk heel correct handelen, hele goede service!!
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Geachte heer Gritter,Bedankt voor uw verbeterpunt, alleen heeft u de plint verkeerd om geplaatst, de gevlekte zijde van de plint en tevens het schuine kantje moet tegen de muur. Als u de plint omdraait ziet u een mooie egale gespoten plint. Verder kunt u op de website zien bij de doorsnede dat het schuine kantje onder hoort te zitten en niet aan de bovenzijde. Indien u hierdoor te weinig plinten over heeft, lever ik u als service Gratis een aantal nieuwe lengtes. Gr. Ger Antonis
Verbeterpunten--
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snel en juiste informatie
VerbeterpuntenWeinig mogelijkheid om leverafspraken te wijzigen. Mijn bestelling werd gewoon gemeld wanneer levering plaats vond. 30 min op voorhand contact opgenomen. Ik heb verlof moeten nemen. Betere inspraak gewenst
Geachte heer/mevrouw Theuwis, Allereerst hartelijk dank voor uw verbeterpunt, wij leveren onze producten voor 99% met eigen vervoer en met eigen chauffeur anders dan collega's die met een vervoerder werken. Dit brengt met zich mee dat het voor en nadelen heeft, met eigen vervoer en chauffeur kun je op locatie een klant nog adviseren als het moet. Met een vervoerder kun je makkelijker een dag en tijd afspreken maar heeft weer als nadeel dat er anders wordt omgesprongen met de producten. Kortom voors en tegens, wat niet wegneemt dat we inderdaad wat beter met u hadden moeten communiceren. Ik wil u bedanken voor uw reactie en we zullen hier zeker wat mee doen. Gr. Ger Antonis
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Supersnel en een goede prijs.
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Prachtige website, duidelijk en overzichtelijk. Een zeer goede prijskwaliteit verhouding, er wordt zelfs een 1/2 uur voor levering gebeld zodat je niet de gehele dag hoeft te wachten.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
snelle reactie: na verzoek informatie gekregen over bezorgtijdstip en dit klopte ook.
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Levering zoals afgesproken en mijn garage ingebracht.
VerbeterpuntenHet witte opvullatje gebroken op 30 cm (precies daar waar het uitstak) buiten het pakket plinten/deurstijlen. Het andere latje is heel gebleven. Tip: Ik zou een goedkope ((desnoods ongeschaafde) tengellat als bescherming erbij doen en samen-tapen om dit kwetsbare spul te vervoeren.
Dank u wel voor uw beoordeling en verbeterpunt!
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en goede producten.
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden?
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie, scherpe prijs, goede kwaliteit.
Dank u wel voor uw beoordeling!
Als er een bepaalde aflevertijd is af gesproken je hier ook aan houden!
Pluspunten
Snelle levering,goede service en aandacht. Plinten goed gelakt,perfekt verpakt met als extra een verbakje/roller en klein potje verf!!!
Verbeterpuntengeen
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede afspraken, vlotte communicatie, vriendelijk, stipte levering, vervoerder was vriendelijk en behulpzaam, pluspunt is ook het betalen bij levering.
VerbeterpuntenDoe gewoon verder zoals jullie bezig zijn!
Dorpstraat 143
5504 HD Veldhoven