correct en heel prettig

We zijn erg prettig geholpen, bij vragen werd er snel gereageerd. de plinten werden met een paar dagen geleverd. zou dit bedrijf zeker aanbevelen

Zeer correct! Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Zeer klantvriendelijk!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, moeten nog geplaatst worden

Besteld en super snel geleverd Nette chauffeur

Prima geleverde plinten, alleen de kleur 1910 op de overzetplinten wijkt iets af

Zie boven

Zeer goede service

Netjes mail contact gehad over het leveren. Vriendelijke man die mij plinten kwam bezorgen. Plinten zijn super mooi mat zwart gespoten.

Perfect geregeld

Makkelijk te bestellen, levering geheel volgens afspraak.

Doet zijn/haar naam eer aan

Prima prijs/kwaliteit verhouding. De bestelde sierlijsten zijn netjes op tijd afgeleverd. Goed op de hoogte gehouden en door de chauffeur van te voren gebeld over het tijdstip. De lijsten zijn goed gegrond. Onderkant heeft een uitsparing zodat de lijm niet aan de zijkanten eruit geperst wordt met aandrukken. Bijgeleverde lijm is ruim voldoende. Ben erg tevreden met het resultaat.

Super snelle reactie & levering. Bestelde materialen zijn zeker naar wens.

Super snelle reactie & levering. Bestelde materialen zijn zeker naar wens.

Vriendelijk tewoord gestaan bij keuze bepalen. Werd nog geattendeerd op kortingscode in te vullen bij betaling en conform afspraak werd twee dagen later keurig afgeleverd. De plinten zien er ook fantastisch uit, echt een verrijking van het huis. Mooie kwaliteit voor een faire prijs. Bedankt

Prima, doen hun best om de klant ter wille te zijn, zeer snelle levering.

Tot twee keer toe zakelijk een partij plinten besteld beide orders snel en goed afgeleverd. De tweede order zelfs op verzoek binnen 24 uur

Heel tevreden, snelle service

Heel tevreden, snelle service

Snel geleverd.

Snel geleverd compleet met montagekit en een potje verf om de gezaagde zijkantjes zelf mee af te werken.

mooie plinten, zoals de naam zegt :)

het zijn mooie plinten! wel even uitzoeken hoe het meten werkt, maar als je erachter bent, krijg je mooie producten. per ongeluk 1 teveel besteld, maar dat is onze eigen fout geweest.. zeker een aanrader deze site!

strakke plinten, netjes en snel geleverd!

Grote keuze uit plinten in alle maten, soorten en kleuren. Netjes geleverd door eigen vervoer, en met gratis hightacklijm en een blikje verf voor de zaagrandjes.

Keurig op tijd geleverd!

Keurig op tijd geleverd en vriendelijk personeel

Ik belde en er werd direct opgenomen. Div vragen gesteld en alles werd beantwoord. Via website plinten simpel kunnen bestellen. Per email werd dag levering doorgegeven. Ze kwamen precies binnen het tijdslot van 1 uur dat van tevoren was aangegeven. Ze legden de bestelling in onze hal en dankzij bestelling boven minimumbedrag kregen we de lijm gratis erbij. Top van begin tot einde.

uitstekkende prijs kwaliteit op voorzet plinten

duidelijke site en volgens afspraak keurig afgeleverd

Mooie zaak en goede service

Prima plinten en de levering is ook top.

prachtig

wij hebben zwarte mdf plinten gekocht, zijn zeer tevreden, erg mooi.

een exacte kopie van het origineel

De 30-er jaren plinten zijn een exacte kopie van het origineel. Je ziet dus geen verschil.

Mooi

Goede communicatie Makkelijk met bezorgen Vriendelijke bezorger En een mooi resultaat binnen gehad Kortom geweldig

Prima architraven, snel geleverd

De architraven die ik wilde bestellen waren prima omschreven, en de website maakte goed duidelijk hoe de levering werkte (niet dagelijks). De bijgeleverde lijm werkte ook uitstekend.

-Zeer duidelijke website waardoor het bestelproces eenvoudig verliep. -Voldoende informatie en updates omtrent de aflevering. -na aflevering telefonisch contact gehad over een onjuist geleverd artikel. Dit werd allemaal zeer netjes afgehandeld. -vriendelijk personeel (chauffeur en aan telefoon) Na zelf de plinten te hebben geplaatst zijn we blij met het eindresultaat. Kortom een tevreden klant.

Er is iets mis gegaan met de levering van het product, waarop mooieplinten.nl snel gehandeld heeft om het alsnog in orde te maken. Zulke service zorgt ervoor dat je klanten behoudt en daarom zou ik hen aanraden bij vrienden. Plinten zelf waren uiteraard ook helemaal goed!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven