Mooie plinten en komen afspraak na

Op tijd en mooie plinten

Mooie plinten, scherpe prijzen, goede service en bezorging

Website is duidelijk en ik vond snel de plinten die ik zocht. Blij met de gratis kit die we er bij kregen. Plunten werden snel geleverd, door de eigen bezorgdienst. Nette service en als bonus kregen we ook nog een blijkhe verf cadeau in de exacte kleur van de plinten om na montage kleine beschadigingen te fixen. Prijzen waren ook nog eens het scherpst van alle aanbieders die ik bekeken had, dus mijn conclusie: absolute aanrader!!

Uit de kunst!

Bestelling makkelijk geplaatst. Betaling oom soepel. Alleen jammer dat ze zelf bezorgen wat de keuze qua dag en tijdstip wat beperkt.

Snel en goed

Prima bedrijf, komt zijn afspraken na

Goed bedrijf en de klantenservice reageerde ook snel

Topbedrijf

Zeer klantvriendelijk, ondanks drukte toch geleverd op een dag die voor ons goed uitkwam. Netjes in huis bezorgd en duidelijke bezorgtijd, en hele mooie plinten met lijm en een klein potje verf erbij.

Mooie plinten!

Keurig en net bedrijf! Netjes geleverd! Erg tevreden!

Mooie MDF plinten

snelle en uitstekende service

Makkelijke site om uit te zoeken. Snel antwoord bij vragen via de mail. Goede communicatie ook wat betreft aflevering van bestelling.

Duidelijke website en snelle service

Via de duidelijke website plinten besteld, bestelling was makkelijk te volgen en de levering gebeurde netjes en met vriendelijk contact.

Netjes

Bestel de volgende keer weer hier

Materiaal en service perfect.

Duidelijke afspraken, een half uur voor levering werd ik gebeld door de chauffeur. Plinten waren mooi en goed verpakt.

Hoe makkelijk en snel kun je het voor elkaar krijgen.

Bestellen, ophalen, allemaal appeltje eitje.

zo als het hoort

netjes geleverd, nette prijs, ook nog gratis de lijm in mijn geval bij voldoende aankoop, top.

Mooi op tijd geleverd maar zonder kit

Helaas hebben wij geen kit erbij geleverd gekeregen ondanks dat we boven het bedrag zaten. Aantal plinten waren iets krom, maar konden we uiteindelijk wel gebruiken. Kit gereclameerd, maar geen reactie op gehad. Meerdere keren hier plinten bij besteld en was toen altijd goed.

Snel makkelijk en netjes geleverd

Ik heb plinten besteld in kleur deze hebben wat lange levertijd ivm vakantie periode geen probleem dit stond netjes op de website aangegeven na een e-mail met track & tracé stond al een geplande leverdatum (na de vakantie periode) de dag zelf werd ik gebeld dat de chauffeur ongeveer 30 minuten zou arriveren super netjes en optijd mooi plinten super verpakt en netjes afgeleverd benieuwd naar het eind resultaat als ze geplaatst zijn

Snelle levering goed verpakt

Nette informatie en product en keurige levering

Goede product info en net product

Op tijd geleverd en compleet pakket

Plinten zien er goed uit, en vlot geleverd

Keurig zoals het hoort.

Plinten waren zoals gehoopt. Afgelakt op kleur. Vooraf beloofde bezorgtijden klopten. Netjes bezorgd. Dik tevreden over gang van zaken.

Nette plinten met mooie afwerking en goede levering

Makkelijk te bestellen via de website, goed op de hoogte gehouden via de levering! Mooie plinten en wij kozen voor de al geverfde variant. We kregen klein potje van de verf erbij, super service!

Mooie plinten

Mooie plinten en snelle service!

Goede kwaliteit

Snelle levering en een hele goede prijs

Uitstekende levering

Uitstekende kwaliteit. Netjes geleverd. Goede prijs kwaliteit.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven