zeer positieve ervaring

goede prijs en kwaliteit, snel geleverd, vriendelijk contact

Door de mogelijkheid om proefstukken aan te vragen heb ik een goede keuze kunnen maken. Fijn dat je alles vooraf al op kleur kan laten maken en een snelle service

geweldig

een ruime keuze op de website, en zeer voordelige prijzen en bovendien na bestellen een zeer snelle levering, zaterdagavond besteld en dinsdags al in huis en gebracht door hun eigen bezorgdienst van mooieplinten.nl. En ik had een mail met een vraag gestuurd en kreeg binnen snel een antwoord. Wij zijn zeer tevreden klanten, nu de muren en de 32 meter plinten nog schilderen ,dan kan ik gaan genieten van de mooie plinten.

In de avond besteld, volgende dag meteen op kunnen halen.

Goed, optijd, vriendelijk, behulpzaam

Volgens afspraak optijd, snelle levering en behulpzaam bij aflevering, werd op verzoek op de juiste plaats in huis gelegd. Vriendelijke mensen

Mooie plinten voor het aanpassen van een jaren 30 woning.

We kwamen per toeval terecht op de site van MooiePlinten.nl en hebben online een paar proefstukjes aangevraagd. Deze werden snel geleverd en vandaaruit hebben we een keuze kunnen maken. Architraven en Neuten voor de hele woning besteld en deze werden netjes geleverd op de afgesproken dag en tijd. We werden door de chauffeur op de hoogte gehouden van de exacte aankomsttijd. De bestelde spullen werden keurig binnen gelegd. Top service van de chauffeur.

Prima mdf plinten voor een goede prijs. Levering goed volgens afspraak en voorspelde dag/moment

Alle afspraken nagekomen. Plinten netjes afgeleverd.

Zeer goede ervaring

Heb sierlijsten en plinten besteld (MDF). Deze werden gegrond geleverd. Oprecht aangenaam verbaasd over de kwaliteit en levering. In tegenstelling tot de lokale DIY waren alle lijsten/plinten quasi recht zowel horizontaal als vertikaal. Vermoedelijk worden deze op de juiste manier gestockeerd. In tegenstelling tot rechtopstaand in de DIY. Eerste basisverf laag was goed uitgevoerd. Geen beschadigingen die anders bijgewerkt zouden moeten. Bijbestelde eindstukjes waren goed gedaan. Kan je zelf ook doch bespaart weer wat zaag en denkwerk. Levering was op voorziene datum (denk voor België op vrijdag) en volledig. Dag ervoor besteld. Lijkt dus een stock te zijn. Bijgeleverde TEC voldeed voor het aantal en makkelijk te gebruiken. Houd vrijwel direct tegen de muur, als je zeker wil zijn dat niet nog een beetje afglijdt een seconde of 30 wachten. Als je de bus afsluit kan je gezien eenopzetstuk relatief gemakkelijk op een later tijdstip verder werken. Enkel een klein beetje op het uiteinde te verwijderen. Eerlijk gezegd aangenaam verrast door: - Gemakkelijk georienteerde website - Goede rechte stukken (!) zonder bij te werken beschadiging en deftig gegrond Zou in de toekomst opnieuw bestellen.

Goed product

Goed product.

Mooi materiaal en redelijke prijs.

Zeer toegankelijk bedrijf, vriendelijk en behulpzaam. Denken mee met de klant.

Alles klopt en snelle levering

Zeer vriendelijke en behulpzame koerier

Afspraken worden nagekomen, geweldig

Duidelijk en zoals besproken, c.q. Via website aangegeven uitgevoerd door mooie plinten.nl

Prachtige plinten, netjes geleverd door het bedrijf zelf! Echt een aanrader.

Snelle levering en plinten zijn mooi! Ook heel netjes dat er een klein potje verf werd meegeleverd.

Mooie en goede plinten

Keurig op tijd geleverd en alles erbij

Idem.

Mooie plinten en goed advies

Nog nooit plinten gelegd, goed bereikbaar en advies waar je echt wat aan hebt van iemand die weet waar hij het over heeft. Aanrader!

Echt super

De mat zwarte plinten zijn echt super mooi, waren zeer goed verpakt. Heel tevreden mee. Kan het iedereen aanraden. Alleen jammer dat er geen eindstukken voor de 9 cm hoge plinten waren.

Klantvriendelijk, snel bezorgd, reageren snel bij vragen, mooie plinten, prijs kwaliteit top! Een zeer tevreden klant!

Zeer mooie plinten snel geleverd

Helemaal voldaan aan mijn wens

Prima plint voor scherpe prijs

Niks op aan te merken, scherpe zaagsnedes. Prima af te lakken. En de kit was bijgeleverd. Van de twee bussen had ik aan één voldoende (12 plinten 2,4 'm). Een beetje taaie kit maar lijmde prima.

Super goede ervaring!

Wat een service geeft dit bedrijf! Na onze bestelling kon de bestelde kleur van Carte Colori niet gemengd worden. Ze hebben vervolgens bij Carte Colori de verf besteld om de juiste kleur plinten te kunnen leveren. Zulke goede service vind je niet zo snel. Daarnaast zijn de plinten heel mooi en de bezorging verliep ook perfect. Echt heel blij met het resultaat!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven