x

Duidelijk site om te bestellen Netjes geleverd en prima afgelakt in kleur

Uitstekende kwaliteit plinten en snel geleverd

Uitstekende kwaliteit plinten en snel geleverd. Volgende keer haal ik mijn plinten weer bij MooiePlinten.nl

Prima levering en kwaliteit

Mooi materiaal wat zich eenvoudig laat plaatsen

nette plinten

netjes en snel geleverd

Vlotte afhandeling

Alles netjes en snel geleverd. Wij hadden alles af laten lakken, zag er goed en strak uit. Alles zit er ook bij, lijm en busje verf voor de afwerking. Goed geregeld.

Keurig

Keurig geholpen en op tijd geleverd.

perfect

snel geleverd door nette bezorger, prima prijs, en de plinten zijn idd mooi

Binnen 24u besteld, geleverd en geplaatst! O

Wij bestelden plinten op donderdag, kregen vlot antwoord dat er in België werd geleverd op vrijdag, helaas vrijdag erop, dus meer dan 5werkdagen en we waren niet thuis. Na vlot en beleefd contact, konden ze nog mee op de toer van vrijdag en werden we zelfs als eerste bediend. We wonen dan ook dicht bij de NL grens. Wat een topservice! Eens geleverd gingen onze mensen er meteen mee aan de slag, want er was genoeg kit voorzien! Heerlijk zo na een werkdag thuiskomen! Een snellere en vlottere service kan er onmogelijk bestaan! Kortom een topervaring!!!

Geweldig bedrijf

Altijd correcte orders en vriendelijk personeel

Het klopt gewoon allemaal

Vanaf de bestelling tot en met de aflevering is keurig verzorgd. Bedrijf is prima bereikbaar

Uitstekende plinten

Stukken goedkoper dan bij de bekende doe het zelf winkels. En net zo mooi.

Goede en snelle service

Top!!

Super mooie plinten. Uitstekend verpakt en bezorgd. Top kwaliteit voor een faire prijs. Uitstekende service.

Zelf schuren

De plinten hadden keurig de bestelde afmetingen. De bovenkant moest ik echter wel zelf schuren en opnieuw in de verf zetten.

Vriendelijke en behulpzame verkopers en product erg mooi

Ook de aflevering ging top door een vriendelijk chauffeur die het ook geen enkel probleem vond de plinten in huis te brengen. Kortom meer dan tevreden!!!

Perfecte service kwaliteit prijs

Mooi werk

Alles netjes op tijd binnen en mocht er iets tussen zijn gekomen door overmacht ,dan wordt er netjes contact opgenomen,dat is iets wat je bij veel bedrijven tegenwoordig mist!

Goed en netjes optijd

Keurig verpakt

Plinten zijn ‘wederom’ fantastisch

Ze waren zelfs zo aardig om ze naar de 1e verdieping te brengen. Was wel fijn voor mijn schoonmoeder van 84;-)

Super! Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, makkelijk te monteren en super prijs kwaliteit verhouding! Mega tevreden.

Super service gericht snel attent!

De bestelling voor afhaal er in laten zetten stond een half uur later daar en werd het al klaar gezet, nog wat tips gekregen, top!

Prachtige plinten

Super snelle levering, en wat extra witte lak en wanneer je voldoende besteld ook gratis kit.

Goede kwaliteit, duidelijk, komen afspraken na.

Er us meegedacht en afgestemd. Duidelijke afspraken over de levertijd. En die zijn nagekomen. Hele mooie goede kwaliteit geleverd. Goede prijs, niet te duur.. Wij zijn zeer tevreden

Mooie plinten, levering zoals afgesproken.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven